foto: Ekrānuzņēmums
Pasaulē populārākais jūtūberis PewDiePie paziņo, ka uz laiku pamet "YouTube"
Slavenības
2019. gada 16. decembris, 10:52

Pasaulē populārākais jūtūberis PewDiePie paziņo, ka uz laiku pamet "YouTube"

Jauns.lv

Video straumēšanas vietnes "YouTube" zvaigzne PewDiePie (īstajā vārdā Fēlikss Kjelbergs) paziņojis, ka 2020.gadā ieturēs pauzi no sociālās platformas, jo jūtoties "ļoti noguris". Par savu lēmumu viņš paziņojis video.

30 gadus vecais zviedrs Kjelbergs slavu "YouTube" ieguvis, pateicoties dažādiem videospēļu, piemēram, "Minecraft", apskatiem, kā arī komēdijtipa video. Viņš uzskatāms par populārāko personu video straumēšanas vietnē, jo viņam seko rekordliels cilvēku skaits - 102 miljoni "YouTube" lietotāju. 

"Nākošgad es atpūtīšos no "YouTube". Es esmu noguris. Es esmu ļoti noguris. Es nezinu, vai jūs to esat pamanījuši," video sacīja PewDiePie. "Tāpēc jūsu zināšanai - nākamā gada sākumā es kādu laiku būšu prom. Es paskaidrošu to vēlāk."

Jauns.lv jau ziņoja, ka šī gada 21.augustā PewDiePie apprecējās ar savu ilggadējo dzīvesbiedri Marciju Bizoņi (27). Abi kopā ir kopš 2011.gada vasaras un salaulājušies Kjū karaliskajā botāniskajā dārzā Londonā. Ceremonija bijusi privāta un tajā piedalījušies tikai tuvākie pāra draugi un radi.

View this post on Instagram

2 months ago today c:

A post shared by PewDiePie (@pewdiepie) on

PewDiePie pēdējo gadu laikā izpelnījies arī skandaloza personāža slavu. Tā, piemēram, 2017. gadā viņa videoklipos konstatēti nacistiski izteicieni un antisemītiski tēli. Tāpat vīrietis bieži tiek nopelts par spēcīgo valodu, kāda tiek izmantota viņa radītajos videoklipos.

2016.gadā "Forbes" Fēliksu Kjelbergu pasludināja par vispelnošāko "YouTube" zvaigzni - viņš straumēšanas vietnē bija nopelnījis 15 miljonus ASV dolāru. Skandālu dēļ viņš nākamajā gadā šo titulu zaudēja.