Gundegai Skudriņai sešas stundas miega skaitās daudz
„Lai atpūstos, man pietiek ar divām brīvdienām. Tad ir ļoti labi, bet trešajā dienā jau kaut ko gribas rosīties,” teic Gundega Skudriņa.
Slavenības
2015. gada 30. novembris, 04:00

Gundegai Skudriņai sešas stundas miega skaitās daudz

Jauns.lv

TV seja un pasākumu organizatore Gundega Skudriņa ir dikti rosīga un teic, ka laiku ekonomē uz miega rēķina. „Esmu cilvēks, kurš strādā vairākos darbos, kuram mājās ir superkustīgi dvīņi, tāpēc man diennaktī stundu ir par maz,” teic Gundega.

„Strādāju raidījumā „LNT brokastis”, vadu pasākumu aģentūru „Skudras metropole”, ik pa laikam veidoju netradicionālus projektus, piemēram, gastronomiskās performances, kas ir ārkārtīgi laikietilpīgs darbs... Vienīgais, uz ko ietaupu laiku, ir miegs. Jā, es maz guļu, kaut zinu, ka tas nav labi un tā nedrīkst darīt. Ja miegā pavadu sešas stundas, tas jau ir lieliski. Tās ir labās naktis,” atklāta ir Gundega. Viņa atzīst, ka sevis saudzēšana diez ko nepadodas. Mierā būt ilgstoši viņa vienkārši nespēj. „Kā man teica kāds vīra labs draugs – labākā atpūta ir darba daudzveidība. Un man tā ir! Tāpēc vajag darīt un darīt. Esmu pamanījusi, ka maz sēžu. Ja sēžu, tad tas ir pie pusdienu vai vakariņu galda. Pārējā laikā esmu nemitīgā kustībā,” tā Gundega.

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva