foto: SplashNews.com/ Vida Press
"Tagad mums būs divi Ziemassvētki!” - modele Krisija Tīgena cenšas pajokot par vecāku šķiršanos
Modele Krisija Tīgena.
Slavenības
2019. gada 12. novembris, 14:14

"Tagad mums būs divi Ziemassvētki!” - modele Krisija Tīgena cenšas pajokot par vecāku šķiršanos

Jauns.lv

Modeles Krisijas Tīgenas vecāki – Vileilaka „Pepera” Tīgena un Rons Tīgens – nolēmuši oficiāli šķirt savu laulību, kas viņu slavenajai meitai nav nācis kā pārsteigums, jo mamma un tētis jau kādu laiku dzīvojuši šķirti.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Krisijas Tīgenas mamma ar mazbērnu.

Runājot par savu vecāku šķiršanos, modele Krisija Tīgena mēģinājusi mazliet pajokot. Krisija centusies ar humoru pieiet situācijai, kas neapšaubāmi ir smaga jebkuram cilvēkam, neatkarīgi no tā, kādos gados viņš jau būtu.

Žurnāla „Vanity Fair” žurnāliste Karena Valbija apliecina, ka Krisija un viņas mamma intervijā nedaudz ļāvušas ieskatīties ģimenes šā brīža sarežģītajā situācijā. „‘Tagad būs divi Ziemassvētki!’ – Krisija esot teikusi saviem vecākiem, centībā saglabāt pozitīvismu šajā situācijā. Laulība, kas jau ilgāku laiku bijusi tikai draudzība, tuvojas savam noslēgumam. Dzīve turpinās,” apliecinājusi žurnāliste.

Krisija Tīgena un Džons Ledžends apmeklē Parīzes modes nedēļu

Modele Krisija Tīgena un viņas vīrs mūziķis Džons Ledžends devušies uz Parīzi, kur apmeklēja augstās modes nedēļas pasākumu, kas rīkots, ...

gallery icon
4

Krisijas tētis ir tas, kurš visbeidzot pieņēmis lēmumu oficiāli šķirt laulību un iesniedzis prasību tiesā. Šķiršanās nenoris naidpilnā atmosfērā, kā arī nevienam ģimenē nenāk kā pārsteigums. Krisija jau agrāk intervijās darījusi zināmu, ka viņas mamma, saukta par Peperu jeb Pipariņu, dzīvojot ar viņu un saviem mazbērniem, bet tētis laiku pa laikam atbraucot viņus apciemot. „Mamma tik bieži ir pie mums, ka viņa jau burtiski dzīvo ar mums. Vecākiem šādas attiecības ir jau diezgan ilgu laiku. Tētis nāk pie mums ciemos katru pārdienu, viņš mūs apmeklēja arī vakar,” stāstīja Tīgena.

View this post on Instagram

miles and papa teigen!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on