foto: Facebook
Kivičam visai savdabīgs skaidrojums, kāpēc radiostacijas nespēlē viņa un Lienes jaunos hitus
Mūzika
2019. gada 7. novembris, 20:01

Kivičam visai savdabīgs skaidrojums, kāpēc radiostacijas nespēlē viņa un Lienes jaunos hitus

Jauns.lv

Pašmāju apspriestākais mūzikas un mīlas duets Andris Kivičs un Liene Skulme ceļā uz koncertu Liepājā "Facebook" tiešraidē apsprieda savas karjeras cēloņsakarības, proti, nesen tautās laistā albuma "Incidents" hitus tikpat kā nevar dzirdēt valsts raidstacijās. Kivičs pie radio programmu direktoriem pat painteresējies, kas par lietu, un ar secinājumiem padalījies video.

Kiviča un Skulmes jaunais albums "Incidents" taustāmā veidā izdots pārdesmit ekskluzīvos eksemplāros, taču ikviens interesents var to bez maksas lejuplādēt internetā. Šādu gribētāju līdz šim bijuši jau apmēram 2300, saskaitījis mākslinieks. Vienlaikus nevienā no populārākajām Latvijas radiostacijām jaunie hiti nav dzirdami. Kāpēc tā?

Kivičs skaidro, ka viņš un Liene esot pārāk atšķirīgi no pārējā Latvijas šovbiznesa. Tāpat nokļūt radio frekvencēs traucējot fakts, ka viņi esot pārlieku populāri - mūziķiem nav vajadzīga radio stute, jo cilvēki tāpat zina visu dziesmu vārdus, iet uz koncertiem un dzied līdzi. Kivičs aprunājies ar vairāku radiostaciju programmu vadītājiem, kuri apliecinājuši, ka neredz vajadzību tik populāros māksliniekus atskaņot. Izvērstāku skaidrojumu dziedoņi sniedz savā video (sk.augstāk).

Cita starpā Kivičs un Skulme min, ka jau drīzumā nākšot klajā ar diviem "šokējošiem jaunumiem", taču tos izpaust vēl neesot pienācis īstais laiks.

Andris Kivičs un Liene Skulme prezentē albumu "Incidents"

Andris Kivičs un Liene Skulme prezentē albumu "Incidents".

gallery icon
4