Makolijs Kalkins iepozē „Happy Socks” īso zeķīšu reklāmā

gallery icon
5
Slavenības
2019. gada 9. novembris, 07:33

Makolijs Kalkins atkārto savu slaveno kliedzienu Ziemassvētku zeķīšu kampaņā

Jauns.lv

Zviedru uzņēmuma „Happy Socks” vadībai izdevies vienoties ar pašu Makoliju Kalkinu, lai viņš piedalītos zīmola jaunākās Ziemassvētku zeķīšu kolekcijas reklāmā.

Daudziem Ziemassvētku gaidīšanas laiks aizvien nav iedomājams bez ģimenes komēdijas „Viens pats mājās”. Lai gan kopš pirmās filmas iznākšanas uz ekrāniem pagājuši 29 gadi, aktieris Makolijs Kalkins visiem lielākoties saistās tikai ar mazo Kevinu, kuru vecāki reiz aizmirsa mājās.

Nav brīnums, ka, gatavojot Ziemassvētku zeķīšu kolekciju „Naughty or Nice” („Nejauks vai jauks”), īso zeķīšu ražotājiem „Happy Socks” padomā bija tikai viens kandidāts, kas tās varētu reklamēt.

„Mums ar „Happy Socks” ir laba gaume sava runātāja izvēlē. Bet, jā, Ziemassvētki ir mans laiks,” zīmola „Happy Socks” preses relīzē norāda Makolijs Kalkins, kuram ir jau 39 gadi.

„Tie nav īsti Ziemassvētki, ja zem eglītes nav zeķīšu un Makolija TV ekrānos,” atzinis „Happy Socks” līdzdibinātājs un radošais direktors Viktors Tells. „Tāpēc mēs apvienojām divus vienā, radot šo mazliet dīvaino un brīnišķīgo svētku prieku.”

Smieklīgais reklāmas video sākas ar Kalkina tuvplānu, kurā viņš maigi glāsta iguānu, kurai, protams, apsieta sarkana bantīte svētku noskaņās. Pēc tam, kamera pievēršas Kalkina kājām, kurās uzvilktas sarkanas zeķītes ar lieliem baltiem punktiem un sniegavīriem.

„Ziniet, katra diena ir kā brīvdiena, izņemot, pašas brīvdienas,” joko aktieris, sēžot uz sofas iepretī lielai akvareļa kanvai.

foto: Hollywood To You / BACKGRID/All / Vida Press
Makolijs Kalkins ar draudzeni aktrisi Brendu Songu šā gada jūlijā.

Citā epizodē Makolijs, ģērbies krāsainā džemperī, vilnas biksēs un brūnos ērtos mokasīnos, skaļi secina: “Es kļūstu par vecu šādiem niekiem!”

30 sekunžu garajā klipiņā ir daudz amizantu brīžu, to skaitā aina, kurā aktieris rokās tur šķīvi ar svētku želeju, kas izskatās visnotaļ apšaubāma, maigi izsakoties. Taču šī video kulta brīdis ir Makolija Kalkina atkārtotais ikoniskais kliedziens no filmas „Viens pats mājās”, kas mazajam Kevinam paspruka, kad viņš nolēma izmēģināt tēva losjonu pēc skūšanās.

Makolijs Kalkins komēdijā "Viens pats mājās"

2015. gadā aprit 25 gadi kopš uz ekrāniem iznāca populārā Ziemassvētku komēdija ar Makoliju Kalkinu galvenajā lomā – „Viens pats ...

gallery icon
20

Makolijs Kalkins Kevina Makalistera lomā iejutās divās pirmajās „Viens pats mājās” filmās. Kopš tā laika viņa klātbūtne TV ekrānos Ziemassvētku laikā ir kļuvusi tikpat neatņemama kā piparkūkas un krāsainie saldumu spieķīši.

„Katru gadu laika posmā no novembra līdz janvārim mani atpazīst desmit reižu biežāk. Man nav ne jausmas, kāpēc tā,” piebilst aktieris.

Makolijs Kalkins lako nagus raibus kā Lieldienu olas

gallery icon
13

Makolija Kalkina reklamētajā zeķīšu dāvanu iepakojumā ir trīs krāsaini un dzīvespriecīgi īso zeķu pāri. Dāvanu iepakojums maksā 48 ASV dolārus. Iespējams iegādāties arī tikai vienu iepatikušos zeķu pāri. Tad tā cena sasniedz 16 ASV dolāru.