foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/SCANPIX
Meganas Mārklas bijusī skolotāja atklājusi detaļas par viņas raksturu
Saseksas hercogiene Megana Mārkla jau skolas laikā iestājusies par saviem uzskatiem.
Slavenības
2019. gada 8. novembris, 06:11

Meganas Mārklas bijusī skolotāja atklājusi detaļas par viņas raksturu

Jauns.lv

Jaunākajā dokumentālajā filmā par Saseksas hercogieni, bijusī skolotāja atklājusi, ka jaunībā Megana Mārkla bijusi līdere, kas “vienmēr iestājusies par vājākajiem”.

38 gadus vecā Megana skolas laikā vienmēr aizstāvējusi to, kam ticējusi. “Viņa bija līderis savu draugu lokā,” sacījusi skolotāja, kura mācījusi Meganu līdz 13 gadu vecumam.

foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/SCANPIX
Saseksas hercogiene Megana Mārkla jau skolas laikā iestājusies par saviem uzskatiem.

Meganai bijusi svarīga skola, mācīšanās process un viņas balss. “Viņa ir neticami gudra, mērķtiecīga dāma, kas visu savu dzīvi vēlējusies radīt pārmaiņas.”

Komentāri par Meganas apņēmību izskanējuši pirms viņas gaidāmā sešu nedēļu atvaļinājuma no oficiālajiem pienākumiem, kad paredzēts veltīts laiku ģimenei - princim Harijam un abu sešus mēnešus vecajam dēlam Arčijam.

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon

 Jau ziņots, ka karaliskais pāris plāno lielāko daļu laika pavadīt Amerikā. Jau vēstīts, ka Saseksas hercogi apsver iespēju izveidot otru mītnes vietu Amerikā un gaidāmo braucienu uz Kaliforniju plāno izmantot kā testu šādam gājienam.

Princis Harijs un Megana Mārkla nākošajā gadā varētu daudz laika pavadīt hercogienes dzimtenē. Hercogi plāno svinēt Pateicības dienu kopā ar Meganas māti Doriju Reglandu.
Šajā laikā pārim paredzētas sešu nedēļu ilgas brīvdienas no karaliskajiem pienākumiem. 

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon

Megana un Harijs iepriekš  izteikuši vēlmi pamest Lielbritāniju. 
Kāds nezināms avots izdevumam "The Sun" norādījis, ka karaliskais personāls, kas strādā pie karalienes Elizabetes II un prinča Čārlza ir nobažījušies, ka šāds gājiens varētu "likt pamatus abu aiziešanai no ģimenes".

Saseksa hercogi pagājušā nedēļā intervijās atklāja, ka nevar sadzīvot ar milzīgo preses uzmanību. Megana atzina, ka jūtas ļoti ievainojama.

Megana Mārkla un princis Harijs draugu kāzās

4. augustā savu 37. dzimšanas dienu svinēja Saseksas hercogiene Megana, svētkus atzīmējot kāda cita pāra īpašajā dienā - vīra draugu ...

gallery icon

Arī Harijs izteicies, ka izjūt milzu spiedienu cenšoties aizsargāt savu ģimeni no nevēlamās preses uzmanības. Karaliskajai ģimenei pietuvināta persona BBC sacījusi, ka princis Viljams ir noraizējies par brāli.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē labdarības pasākumu Karaliskajā Albertholā

gallery icon