foto: MLS/All Over Press/ Vida Press
Tā dzīvo pasaulē pelnošākais aktieris Dveins Džonsons
Dveina Džonsona jaunā māja.
Slavenības
2019. gada 9. novembris, 08:54

Tā dzīvo pasaulē pelnošākais aktieris Dveins Džonsons

Jauns.lv

Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigzne un trīs bērnu tētis Dveins Džonsons (47) par 9,5 miljoniem ASV dolāru iegādājies jaunu īpašumu, kura teritorijā ir arī zirgu stallis un aploks izjādēm.

foto: Robert Hanashiro-USA TODAY via I/ Vida Press
Dveins Džonsons.

Dveins Džonsons atkārtoti atzīts par pelnošāko aktieri Holivudā. Laika posmā no 2018. gada jūnija līdz 2019. gada jūnijam viņš nopelnījis 89,4 miljonus ASV dolāru, sarēķinājis izdevums „Forbes”. To, ka viņš nav alkatīgs, Dveins pierādījis jau aizvadītā gada Ziemassvētkos, uzdāvinot savai mammai sapņu māju. Taču šoruden aktieris iegādājies jaunu īpašumu arī sev un ģimenei.

Dveina Džonsona jaunā lauku māja ar zirgu stalli

gallery icon
25

Dveinam Džonsonam ir siltas jūtas pret ASV pilsētu Atlantu. Nesen viņš šajā pilsētā apmeklējis savu 88 gadus veco tanti. Pēc tam, kad aktieris paziņojis, ka šajā reģionā viņam ir „vieglāk elpot”, Džonsons iztērējis nepilnus 10 miljonus ASV dolāru par franču stila lauku mājas iegādi Pauderspringsā, kas ir 35 minūšu braucienā no Atlantas.

Dveins Džonsons jeb The Rock dzīvē un uz ekrāna

gallery icon
65

Jaunajā īpašumā Dveinam Džonsonam un viņa ģimenei par vietas trūkumu nenāksies sūdzēties. Īpašumā atrodas arī mazāka, 1897. gadā celta māja, kur savulaik dzīvojis personāls, kas rūpējies par šo 18,6 hektārus lielo īpašumu. Netālu no saimnieku mājas ir arī stallis 12 zirgiem.

Kā zināms, Dveins ir dedzīgs jāšanas entuziasts. Par to liecina fotogrāfijas, ko aktieris publisko savos sociālo tīklu kontos.

Arī dzīvojamā ēka ir ārkārtīgi plaša. Aktiera trīs meitu - Simonas (18), Jasmīnas (3) un Tianas (19 mēneši) - un sievas Lorēnas Hašjanas rīcībā būs astoņu guļamistabu māja.

Viesistabā ir velvēti griesti ar koka sijām. Šikajā lauku stila virtuvē ir koka skapīši un gaiši brūna marmora darba virsma. Mājā ir labiekārtota arī bibliotēka ar kamīnu. Pie mājas ir baseins ar nelielu atpūtas namiņu pie tā.

View this post on Instagram

In her excitement & joy of being flower girl, Jazzy took a spill while walking down the aisle and all the petals🌹fell outta the basket. She didn’t cry, and without hesitation she started picking them up and putting them back in the basket. This moment was a cool & critical (and beautiful) microcosm for a much bigger thing in her life - you will stumble and fall. We all do. But be accountable, get back up, dust yourself off, laugh and keep on going down the road. Proud of my lil’ girl’s instincts. And after I helped her here get back on her feet, 30min later I gave the biggest, sugariest piece of wedding cake - cos that’s what loving and responsible fathers do ❤️ Turn our children into sugar tornadoes. #westumble #getbackup #wekeeponkeepingon #weeatcake #weddingday

A post shared by therock (@therock) on