foto: AFP/Scanpix
Pamela Andersone ar erotisku foto sveicienu pamatīgi nokaitinājusi fanus
Pamela Andersone apsveikusi fanus svētkos, bet pretī saņēmusi asu kritiku.
Slavenības
2019. gada 5. novembris, 16:27

Pamela Andersone ar erotisku foto sveicienu pamatīgi nokaitinājusi fanus

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise un modele Pamela Andersone sociālajā tīklā "Twitter" padalījusies ar agrāk tapušām erotiska rakstura fotogrāfijām, tomēr sajūsmas vietā pretī saņēmusi savu pielūdzēju kritiku par kultūras apropriāciju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

52 gadus vecā aktrise apsveikusi savus sekotājus Helovīnos ar ierakstu "Twitter", kur ievietojusi divas melnbaltas fotogrāfijas, kurās viņa pozē ar indiāņu tradicionālo galvas rotu.

Fotogrāfijas uzņemtas 2015. gadā ar mērķi paust atbalstu amerikāņu indiāņu kustības aktīvistam Leonardam Peltjē, kad advokāti cīnījās par viņa atbrīvošanu no cietuma. Leonards Peltjē tika atzīts par vainīgu divās slepkavībās 1977. un 1975. gadā, kad apšaudē tika nogalināti divi FIB aģenti.

Tikmēr fani Andersoni apsūdzējuši amerikāņu kultūras vērtību ignorēšanā: "Tavs rasisms man ir licis vilties. Man likās tu esi labāka." Kāds cits komentārs pie fotogrāfijām vēsta: "Pamela, lūdzu, nedari to." 

Andersone uz šiem komentāriem nav reaģējusi, taču nākošajā dienā savā "Twitter" un "Instagram" kontā ievietojusi vēl atklātākas fotogrāfijas.

Tikmēr ārvalstu mediji norāda, ka jau gadiem dažādu kultūru pārstāji cīnījušies pret savu tradicionālo tērpu izmantošanu izklaidei.

Pamela Andersone uz gadu mijas ballīti ņem līdzi žurnālu ar saviem kailfoto

Pamela Andersone 2016. gadu sagaidīja naktsklubā Maiami kopā ar draugiem. Uz ballīti viņa bija paņēmusi arī jaunāko „Playboy” numuru, kam ...

gallery icon
29

Pamela Andersone ar dēlu Dilanu Ņujorkas modes nedēļā

gallery icon
15