foto: REUTERS/SCANPIX
Aktieris Šaija Labafs saka paldies policistam, kurš viņu arestēja
Šaija Labafs “Hollywood Film Awards” balvu ceremonijas vakarā.
Slavenības
2019. gada 5. novembris, 17:07

Aktieris Šaija Labafs saka paldies policistam, kurš viņu arestēja

Jauns.lv

Svētdien Losandželosā notikušajā “Hollywood Film Awards” balvu ceremonijas vakarā aktieris Šaija Labafs (33) teica ļoti neparastu, taču iespaidīgu runu.

Šaija Labafs “Hollywood Film Awards” balvu ceremonijas vakarā

gallery icon

Labafam piešķirta “Hollywood Film Awards” balva par scenāriju autobiogrāfiskajai filmai “Honey Boy”. Kāpjot uz skatuves pēc sev piešķirtās balvas, aktieris pateicās Džordžijas štata policistam, kurš viņu 2017. gada jūlijā arestēja par atrašanos publiskā vietā dzēruma stāvoklī.

foto: REUTERS/SCANPIX
Šaija Labafs “Hollywood Film Awards” balvu ceremonijas vakarā.

“Es vēlos pateikties policistam, kurš mani arestēja Džordžijā,” savā pateicības runā norādīja Šaija Labafs. Aktieris turpināja savu runu, neraugoties uz to, ka zālē atskanēja smiekli, jo publika pirmajā brīdī padomāja, ka viņš joko. “Paldies par to, ka izmainījāt man dzīvi,” turpināja Labafs.

foto: @WTOCJarvis / Splash News/ Vida Press
Labafs noklausās tiesas spriedumu pēc 2017. gada jūlijā notikušā aresta par atrašanos dzērumā publiskā vietā.

Pēc 2017. gada vasarā notikušā aresta aktierim tiesa piespieda apmeklēt rehabilitācijas kursu. Tieši šajā ārstēšanās periodā Šaija sāka strādāt pie scenārija filmai “Honey Boy”, par ko aizvadītajā nedēļas nogalē saņēma godalgu. Tagad, kad aktieris ir izārstējies no savas atkarības, viņš savā runā pateicās “savam terapeitam un galvotājam par manas dzīvības glābšanu”, kā arī “maniem vecākiem par dzīvības došanu”.

Aktieris Šaija Labafs ar mammu

Aktiera Šaijas Labafa māte Šeina ir modes un juvelierizstrādājumu māksliniece. Tas arī izskaidro kundzes ekscentrisko stilu.

gallery icon

Šaija Labafs uz balvu ceremoniju bija ieradies kopā ar savu mammu Šeinu Seidu, kura asarām acīs nolūkojās, kā dēls saņem apbalvojumu par filmu, kurā viņš pats uz ekrāniem atveido savu tēvu, kas atskatās uz dēla problēmu mākto bērnību.

foto: Vida Press
Labafam balvu pasniedza aktieris Roberts Daunijs juniors, kuram pašam atkarību un izārstēšanās stāsts nav svešs.

Labafam balvu pasniedza aktieris Roberts Daunijs, kuram pašam atkarību un izārstēšanās stāsts nav svešs. Daunijs sava kolēģa jaunāko darbu nodēvēja par “teju ideālu” un piebilda, ka šī pavisam noteikti ir “vislabākā un drosmīgākā filma, ko esmu redzējis pēdējo gadu laikā”.

Šaija Labafs sarīko protesta akciju pret Trampu „Viņš mūs nesašķels!”

Aktieris Šaija Labafs sarīko protesta akciju pret Trampu un jau pirmajā dienā iekuļas nepatikšanās. Pēc īslaicīga aresta viņš atgriežas savas ...

gallery icon

Šaija Labafs rozā legingos

gallery icon