foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: Agneses Zeltiņas mazmeita demonstrē aristokrātu bērnu modi
Mīla Jasmīna Rīgas modes nedēļā demonstrēja zīmola Aristocrat Kids greznu tērpu.
Slavenības
2019. gada 5. novembris, 06:13

FOTO: Agneses Zeltiņas mazmeita demonstrē aristokrātu bērnu modi

Žurnāls "Kas Jauns"

Nedēļas nogalē "Hanzas peronā" kuplā skaitā bija sapulcējusies aktrises Agneses Zeltiņas ģimene, lai noskatītos, kā pirmoreiz pa mēli defilē viņas meitas Marijas Romijas septiņgadīgā atvase Mīla Jasmīna.

foto: Mārtiņš Ziders
Mīla Jasmīna Rīgas modes nedēļā demonstrēja zīmola Aristocrat Kids greznu tērpu.

Rīgas modes nedēļa noslēdzās ar pašmāju bērnu modes zīmolu skatēm, un 2020. gada pavasara/vasaras kolekcijas pirmizrādē dizaineres Daces Sāmītes jaunākos darinājumus tautai izrādīja arī Marijas Romijas Zeltiņas un viņas dzīvesbiedra Inta Jansona meita Mīla Jasmīna.

Rīgas modes nedēļa: "Aristocrat Kids" pavasaris/vasara 2020

Aristocrat Kids skate Rīgas modes nedēļā 2019.

gallery icon
78

Iepriekš mazā jaunkundze kopā ar mammu Mariju jau vairākkārt viesojušās modes pasākumos, taču šoruden pienācis brīdis, kad Mīla sadūšojusies arī pati startēt kā modele. Lai noskatītos meitenes pirmo iznācienu modeles ampluā, "Hanzas peronā" bija ieradušies gan viņas vecāki Marija un Ints, gan vecmāmiņa aktrise Agnese Zeltiņa, gan viņas māsa dermatoloģe Lauma Valeine ar meitu Līvu. Turpat blakus sēdēja arī Agneses draudzene un aroda māsa aktrise Zane Vaļicka-Pētersone ar meitu Ievu.

foto: Mārtiņš Ziders
Lai noskatītos meitenes pirmo iznācienu modeles ampluā, Hanzas peronā bija ieradušies gan viņas vecāki Marija un Ints, gan vecmāmiņa aktrise Agnese Zeltiņa, gan viņas māsa dermatoloģe Lauma Valeine ar meitu Līvu. Turpat blakus sēdēja arī Agneses draudzene un aroda māsa aktrise Zane Vaļicka-Pētersone ar meitu Ievu.

Kamēr Marijai zem krēsla bija prāvs puķu pušķis, ko dot zīmola "Aristocrat Kids" māksliniecei Dacei Sāmītei, Agnese bija sarūpējusi mazmeitai sievišķīgu dāvaniņu, ko pasniegt pēc modes skates.

Bērnu mode Rīgas modes nedēļā 2019

Bērnu modes paraugdemonstrējumi Rīgas modes nedēļā 2019.

gallery icon
71

Mīlas Jasmīnas parādīšanos uz mēles tuvinieki sagaidīja ar aplausiem un priekpilniem smaidiem. Marija centās īpašo mirkli ne tikai noķert ar skatienu, bet arī iemūžināt mobilā tālruņa kamerā. Agnese mazmeitas iznācienu vēroja, šķiet, aizturētu elpu un nespēja novērst acis no piemīlīgās meitenītes. Tētis Ints, tāpat kā pārējie, priecīgi smaidīja. Visi bija lepni, jo Mīla Jasmīna ar uzdevumu tika galā godam.

Modes skate ar meitas piedalīšanos bija viena no ļoti retām reizēm, kad Agneses Zeltiņas meita Marija Romija parādījās publiskā pasākumā kopā ar savas atvases tēvu uzņēmēju Intu Jansonu. Pirms nepilniem deviņiem gadiem presē šīs attiecības tika atspoguļotas kā skandaloza sensācija, jo Marija tolaik vēl tikko bija sasniegusi pilngadību, mācījās tikai 11. klasē, savukārt viņas mīļotais vīrietis bija precējies, piedevām 24 gadus vecāks par Zeltiņas meitu un viņam pašam ir bērni draudzenes vecumā.

Vēl krietnu laiku vīra aiziešanu pie vidusskolnieces pārdzīvoja Jansona sieva burātāja Vita Matīsa, kas nevairījās sniegt skarbus paziņojumus presē. Kā savulaik kādā intervijā atklāja Marija, uzņēmējs ir viņas tēva Ričarda Bindes labs draugs, un, tieši ciemojoties pie tēva, ar kuru bija iepazinusies tikai pirms neilga laika, Marija ar Intu Jansonu liktenīgi sastapusies. Abu attiecības veidojās strauji. Drīz Ints un Marija uzsāka kopdzīvi Mežaparkā, bet mācības 12. klasē Zeltiņa sāka, jau būdama mazuļa gaidībās. Kad 2012. gada sākumā pasaulē nāca Mīla Jasmīna, viņas mammai bija 19, savukārt tētim – 43 gadi.

Žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā lūkojiet, kādi citi sabiedrībā zināmi cilvēki apmeklēja Rīgas modes nedēļu, kā arī skatiet citas interesantākās ziņas un notikumus!