foto: Vida Press
Ambera Hērda vaino Džoniju Depu, ka aktieris uzpircis lieciniekus viņas piekaušanas lietā
Ambera Hērda un Džonijs Deps.
Slavenības
2019. gada 4. novembris, 07:27

Ambera Hērda vaino Džoniju Depu, ka aktieris uzpircis lieciniekus viņas piekaušanas lietā

Jauns.lv

Aktrise Ambera Hērda vērsusies tiesā ar jaunu apsūdzību pret viņas bijušo vīru 56 gadus veco aktieri Džoniju Depu. Hērda ir pārliecināta, ka bijušais laulātais draugs labi samaksājis viņas piekaušanas lieciniekiem, lai tie klusētu.

Džonijs Deps un Ambera Hērda ar tiesas palīdzību savstarpējās nesaskaņas risina jau krietnu laiku. Vēl 2016. gadā Hērda vainoja filmas „Karību jūras pirāti” zvaigzni fiziskā vardarbībā. Viņa pat publiskoja savas fotogrāfijas ar zilumiem un saskrambātu seju.

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon
7

Aktieris ne tikai neatzina savu vainu sievas piekaušanā, bet pat iesniedza pretprasību. Viņš vainoja bijušo sievu neslavas celšanā. Pēc Džonija Depa teiktā – šie zilumi neesot bijuši īsti, Hērda tos esot sev uzzīmējusi.

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon
18

Tagad Depa bijusī dzīvesbiedre paziņojusi, ka aktieris uzpērkot lieciniekus. Kopā ar savu advokātu Robertu Kaplanu aktrise uz tiesu izsaukusi firmu „The Mandel Group”, kas pārvaldīja Depa finanses laika posmā no 1999. gada līdz 2016. gadam. Kinozvaigzne pieprasījusi kompāniju izsniegt izrakstu par jebkurām veiktajām izmaksām, to skaitā iespējamajiem lieciniekiem, kam redzējuši Depa pastrādāto vardarbību, bet kuriem samaksāts, lai viņi to slēptu. „Viņš visiem samaksāja. Iztērēja miljoniem dolāru, lai viņi klusētu,” Amberas Hērdas teikto citē izdevums „Daily Mail”.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8

Pēc Hērdas domām kompānijai „The Mandel Group” ir zināms par to, ka Deps cietsirdīgi izturējies pret sievu. Viņa uzskata, ka šīs firmas darbinieki ir aktiera iebiedēti un tāpēc baidās runāt taisnību.

Džonijs Deps skūpsta sievu uz sarkanā paklāja

Pēc trīs gadus ilgas kopābūšanas Holivudas zvaigzne Džonijs Deps 2015. gada februārī apprecēja draudzeni aktrisi Amberu Herdu. Kaisle pāra attiecībās ...

gallery icon
13

Ambera arīdzan prasījusi bijušajam vīram iesniegt tiesā dokumentus par viņa ārstēšanos no alkoholisma un narkotiku atkarības. Viņasprāt, šīs atkarības vairojušas aktiera tieksmi uz fizisku vardarbību. Deps šo bijušās sievas prasību izpildījis.

Džonijs Deps bāros, restorānos un alkohola reibumā

Aktieris Džonijs Deps bāros, restorānos un alkohola reibumā.

gallery icon
11

Pats Džonijs Deps savu vainu jaunajā apsūdzībā noliedz. Aktieri atbalsta viņa bijusī draudzene un abu bērnu māte franču aktrise, dziedātāja un modele Vanesa Paradī. Nākamā tiesas sēde paredzēta 2020. gada februārī. Ambera Hērda līdz tam laikam cer iegūt svarīgu informāciju par liecinieku slēpšanu.

Džonija Depa spožākās lomas

Holivudas zvaigznes Džonija Depa spožākās lomas.

gallery icon
21

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē 2018. gada Kannu festivālā.

gallery icon
17