foto: no "Facebook"
"Esmu kā vientuļais Renegāts" - mūziķis Dons noslēdz motosezonu
Motocikli Donu interesējot jau kopš bērnības. Un tagad jau kādu laiku piepildījis savu sapni, vizinoties pats uz sava motocikla. Izmetis pēdējo līkumu pa Pārdaugavu, Dons šoruden beidza motosezonu.
Slavenības
2019. gada 1. novembris, 06:54

"Esmu kā vientuļais Renegāts" - mūziķis Dons noslēdz motosezonu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Mūziķis Dons nupat noslēdzis motosezonu un „ziemas guļā” nolicis savu "Harley-Davidson" motociklu, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Vēl siltajās rudens dienās paguvis izvizināties ar savu spēkratu, mūziķis tagad gan motosezonai pielicis punktu. „Vasarā ar motociklu pārvietojos visai daudz. Kurp braucu? Tepat pa Latviju – Rīga–Saldus, Rīga–Engure. Pārsvarā braucu viens, man motociklam ir solo beņķis. Taču ir arī nomaināms, uz kura var braukāt divatā,” žurnālam "Kas Jauns" saka Dons, atzīstot – labāk gan viņam ar motociklu patīkot braukt vienam pašam.

"Mocis – tas ir tāds brīvības simbols,” saka mūziķis, nosmejot, ka tad jūtoties kā tāds vientuļais Renegāts (tie, kas skatījušies šo seriālu, noteikti atceras galveno varoni Reno Reinsu, ko tēloja aktieris Lorenso Lamass. Reno tika uztverts kā viens no tā laika skaistuma un vīrišķības ideāliem; sievietes kusa, uz viņu raugoties, bet vīrieši vēlējās viņam līdzināties – KJ). „Izbraukāties ir tik forši, jūtos kā vientuļais vilks uz ceļa. Var teikt, ka tā man ir kā meditācija,” par savu kaislību motobraukšanu pastāsta Dons, kam rudens bijis arī krietni darbīgs, jo viņš strādājot pie sava jaunā albuma.

Daudz laika mūziķis pavada sportojot. „Jā, sports ir mana ikdiena. Esmu kā atkarīgais, jo sportoju, var teikt, katru dienu,” atklāj mūziķis, kas brīvajā laikā iecienījis „labā atmosfērā mājās skatīties filmas”.

View this post on Instagram

Žans-Dons Van Damme😁🧘🏼‍♂️

A post shared by Dons (@dons_lv) on

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!