foto: Vida Press
Holivudas zvaigzne Mega Raiena pēc astoņiem kopābūšanas gadiem šķiras no mīļotā
Mega Raiena un Džons Melenkamps.
Slavenības
2019. gada 31. oktobris, 16:35

Holivudas zvaigzne Mega Raiena pēc astoņiem kopābūšanas gadiem šķiras no mīļotā

Jauns.lv

Aktrise Mega Raiena (57) un mūziķis Džons Melenkamps (68) vairākkārt šķirās un atkal salaba, bet pērnā gada novembrī pat saderinājās. Pāra romantiskās attiecības kopumā ilga astoņus gadus. Nu tās ir beigušās. Šoreiz šķiet, ka uz visiem laikiem.

„Viņai bija gana, un viņa saderināšanos atsauca,” kāds Megas Raienas paziņa pastāstījis izdevumam „Us Weekly”. „Viņa neko nenožēlo.”

Mega Raiena un Džons Melenkamps

gallery icon

Ziņa par Megas Raienas un Džona Melenkampa šķiršanos seko nepilnu gadu pēc tam, kad pāris priecīgi paziņoja par saderināšanos. Aizvadītā gada novembrī Raiena savā „Instagram” kontā publiskoja ar roku zīmēta pārīša bildīti, ko parakstīja īsi un kodolīgi: „Saderināta!”

View this post on Instagram

ENGAGED!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on

Mēnesi vēlāk, viesojoties TV šovā „Today”, Melenkampam jautāja, kas viņu pamudinājis izteikt draudzenei bildinājumu pēc tik daudziem kopā pavadītiem gadiem. „Visi labi zina, ka neesmu no tiem puišiem, ar kuriem ir viegli sadzīvot,” tā arī neko īsti nepasakot, atbildēja mūziķis. „Pie tā arī paliksim.”

Līdzīgus vārdus par sevi Melenkamps bija teicis jau agrāk. Reiz, viesojoties pie Hovarda Sterna, viņš izteicās, ka „sievietes viņu ienīstot”. „Manuprāt, tas ir tāpēc, ka esmu kā bērns. Es skaišos, es žēlojos, es sūdzos. Esmu kaprīzs. Man piemīt visas cilvēkam raksturīgās vissliktākās īpašības.”

Mega Raiena "Tony" balvu pasniegšanas ceremonijā

gallery icon

Toreiz, kad Melenkamps sacīja šos vārdus, viņš ar Raienu bija pašķīries. „Es mīlēju Megu Raienu, bet tagad viņa mani nāvīgi ienīst,” viņš izteicās.

Pēc pērn novembrī izteiktā bildinājuma šķita, ka pāris visas nesaskaņas atstājis pagātnē. Vēl šajā vasarā intervijā žurnālam „InStyle” Raiena apliecināja, ka doma par kāzām ir aktuāla, taču viņa nevēlas nekur steigties. „Jā, kaut kad es apprecēšos,” viņa apliecināja. „Taču šobrīd mani pilnībā apmierina saderinātās statuss.”

Raiena un Melenkamps sāka satikties 2011. gadā, bet 2014. gadā viņi pašķīrās. Drīz vien salaba, bet jau nākamajā gadā šķīrās atkal un attiecības atjaunoja 2017. gadā.