foto: Vida Press
Eltons Džons ārkārtīgi sliktā veselības stāvokļa dēļ atceļ atvadu turnejas koncertu ASV
Eltons Džons.
Slavenības
2019. gada 27. oktobris, 15:15

Eltons Džons ārkārtīgi sliktā veselības stāvokļa dēļ atceļ atvadu turnejas koncertu ASV

Jauns.lv

Mūziķis Eltons Džons sava "ārkārtīgi sliktā" veselības stāvokļa dēļ atcēlis atvadu turnejas "Farewell Yellow Brick Road Tour" koncertu Indianapolisā, ASV.

Eltona Džona koncerts "Arēnā Rīga"

Eltona Džona koncerts “Arēnā Rīga” 2016. gada 15. novembrī.

gallery icon
65

72 gadus vecajam britu mūziķim sestdien bija paredzēts turnejas "Farewell Yellow Brick Road Tour" koncerts Indianapolisā. Taču dažas stundas pirms tā sākšanās Džons paziņoja - veselības stāvokļa dēļ koncerts nenotiks.

"Visiem mani dārgajiem faniem Indianapolisā - es ar smagu sirdi esmu spiests paziņot, ka ārkārtīgi nelabi jūtos un tāpēc nespēšu šovakar uzstāties," savā paziņojumā, kas ievietots sociālās saziņas tīklos, informējis Eltons.

26. oktobra koncerts tagad pārcelts uz nākamā gada 26. martu. "Es ienīstu to, ka man nākas pievilt savus fanus, bet esmu jums parādā to labāko šovu, un, par nelaimi, tādu es sniegt šobrīd nespēju. Koncerta datums tiek pārlikts uz 2020. gada martu, un es apsolu - sniegšu tādu šovu, kādu jūs esat pelnījuši. Paldies visiem par atbalstu un sapratni," savu vēstījumu noslēdz mūziķis.

"Farewell Yellow Brick Road Tour" ir britu leģendas atvadu koncertturneja, tā sākās pērn septembrī. Kopumā paredzēti vairāk nekā 300 koncerti, noslēgsies tā 2020. gada decembra vidū Londonā.