foto: no "Instagram"
"Ekstrasensu cīņu" zvaigzne Džūlija Vanga kļuvusi par Tomasu un atrāda savu vīrieša augumu
Tomass Vinzors-Ņūtons. Reiz mēs viņu redzējām kleitā un pazinām kā Džūliju Vangu.
Slavenības
2019. gada 25. oktobris, 12:59

"Ekstrasensu cīņu" zvaigzne Džūlija Vanga kļuvusi par Tomasu un atrāda savu vīrieša augumu

Jauns.lv

Populārā Krievijas TV raidījuma "Ekstrasensu cīņas" zvaigzne Džūlija Vanga jau kādu laiku sevi dēvē par vīrieti, pieņēmusi vārdu Tomass un nu parādījusi arī foto, kāda izskatās jaunajā ķermenī.

Ar maģiju un burvībām Tomass Vinzors-Ņūtons, reiz zināms kā Džūlija Vanga, vairs nenodarbojas.

Savā "Instagram" profilā Tomass/Džūlija ievietojis foto, kurā redzams, kā tad nu tagad izskatās - vīrieša ķermenī. Saviem sekotājiem arī Tomass izskaidrojis, ka nekad nav bijis sieviete, bet formulējumu "dzimuma maiņa" vai terminu "transdzimums" uzskata par apvainojošu: "Dzimumu mainīt es negrasos, mani apmierina mans - vīrišķais. Par meiteni kļūt es neesmu vēlējies. Es neesmu transpersona, bet šos cilvēkus par drosmi būt pašiem es cienu."

Rīdziniece Džūlija Vanga, kas kļuva par Krievijas TV šova "Ekstrasensu cīņas" 15.sezonas uzvarētāju, jau iepriekš atzinusi - viss šajā raidījumā redzamais esot farss. Viņa neesot ne mags, ne burvis, ne gaišreģis, bet viņas tēlu šova "Ekstrasensu cīņas" vajadzībām radījuši televīzijas producenti.

Šova laikā skatītāji Vangu zināja kā teju vai biedējoša paskata vampīrsievieti, izteiktu melnās maģijas iemiesojumu, velnišķīgi seksapīlu un biedējošu. Taču pēcāk Vanga atklāja, ka šāds tēls ticis paģērēts no šova producentiem, jo tieši tādu auditorija iedomājoties spējīgu magu un burvi. Tas viss bijis šova veidotāju darbs. "Viss, ko jums mediji kā lopiem pamet paēst, jūs kā lopi apēdat. Jūs visu gremojāt. Īsto mani neviens tā arī neatpazina," paudusi Vanga saviem tūkstošiem sekotāju sociālajā tīklā "Instagram".

Gaišreģe Džūlija Vanga Jūlijas Dmitrenko fotogrāfijās

Gaišreģe, TV šova “Ekstrasensu cīņas” 15. sezonas uzvarētāja Džūlija Vanga savas draudzenes, fotogrāfes Jūlijas Dmitrenko fotogrāfijās.

gallery icon

Pēc šova beigām Vanga sāka mainīties - vilka uzvalkus un stāstīja, ka pārcietusi desmit operāciju, lai izņemtu silikonu un atgrieztu savu sākotnējo ķermeni. Un tagad demonstrē foto, kurā redzams vīrietis apakškbiksēs ar itin trenētu augumu. Kur īsti ir patiesība un vai tiešām dzimuma maiņas operācija nav veikta? To, visticamāk, droši zina tikai Tomass pats.