Slavenības
2019. gada 24. oktobris, 16:40

Maikls Duglass Holivudas ballītēs licis savam mazajam dēlam viesiem iznēsāt narkotikas

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Maikls Duglass savam dēlam Kemeronam, kad tas vēl bijis pavisam mazs puika, licis slavenību ballītēs viesiem nest marihuānu.

Kemerons Duglass savā biogrāfijā "Long Way Home" atminas, ka bijis pavisam mazs bērns, kad notikuši šādi gadījumi - tētis licis viņam viesiem dāļāt marihuānas cigaretes.

"Es atceros, ka nēsāju smēķus šurpu-turpu. Tēvs man teica: "Hei, aiznes to savam onkulim!" Un es to darīju, tikai krietni vēlāk saprotot, kas tas īsti bija," savā atmiņu grāmatā raksta Duglass, kam tagad ir jau 40 gadu un kurš arī ir aktieris. Biogrāfijā viņš stāsta arī par savām atkarībām - bijis aizrāvies ar heroīnu un kokaīnu, kā arī pats tirgojis metamfetamīnu. Septiņus gadus viņš arī nosēdējis cietumā. Marihuānu Kemerons sācis smēķēt 13 gadu vecumā, vēlāk aizrāvies ar jau nopietnākām narkotikām. Uzzinājis par dēla problēmām, tēvs lika atvasei ārstēties, kad tas nekādus rezultātus nenesa - beidza viņam dot naudu. Un Kemerons stājās uz noziedzīgās takas.

Kopš 2016. gada gan viņš jau ir uz brīvām kājām un nu par savu dzīvi stāsta biogrāfiskā grāmatā, kur atklāj, cik grūti bijis aug slavenā tēta un leģendārā vectēva Kērka Duglasa ēnā. Un pārbaudījums bijis arī Holivudas dzīvesveids - jau septiņu gadu vecumā zēns uzzinājis, ka tēvs lieto narkotikas un krāpj māti, bet pēcāk dabūjis noskatīties, cik gan izlaidīgu dzīvi piekopj šovbiznesa varenie.

Maikls Duglass saņem zvaigzni Holivudas Slavas alejā

Divus "Oskarus" ieguvušais amerikāņu aktieris Maikls Duglass 2018. gada 6. novembrī saņēma zvaigzni Holivudas Slavas alejā, šādi tiekot pagodināts par ...

gallery icon
30

Kemerons ir 75 gadus vecā Maikla Duglasa, divu "Oskara" balvu ieguvēja, un Diandras Lukeres vecākais dēls. Maikls un Diandra bija precējušies no 1977. līdz 1995. gadam. Bet kopš 2000. gada Duglass dzīvo laulībā ar Holivudas zvaigzni Ketrīnu Zetu-Džonsu.