TV
2019. gada 24. oktobris, 13:50

Samanta Tīna Itālijā metas plunčāties bez peldkostīma

Jauns.lv

Jau šo sestdien skatītāju vērtējumam tiks nodots kanāla "360TV" un "YouTube" kanāla "Brīvdienas TV" veidotā ceļojuma šova “Četri uz koferiem” jaunākā sērija, kurā skatītāji varēs lūkot, kādus pārsteigumus beidriem sarūpējis ekstravagantais multimākslinieks Kašers.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Ekrānuzņēmums
Pareizi, Samanta! Ja gribas peldēties, jāiet!

Kašers šajā raidījumā iejutīsies gida lomā un pārējos šova dalībniekus - Samantu Tīnu, Indru Salceviču un Niklāvu - vedīs uz miljonāru pilsētiņu Portofino, kas ir Vidusjūras krastos. Azartiskā piedzīvojuma laikā ies patiešām karsti - ne tikai noskaidrosies, kuriem no četrotnes būs iespēja doties nākamajā ceļojumā uz Spāniju, bet būs arī mielošanās ar dārgāko saldējumu, izbrauciens ar kuģīti un peldēšanās... bez peldkostīmiem.

Ieradušies ar kuģīti Portofino, dalībnieki sapratīs, ka peldkostīmi atstāti viesnīcā, taču tveice būs tik liela, ka draugi izlems neļaut šim nelielajam misēklim liegt baudīt veldzējošos Itālijas ūdeņus. Tā nu Samanta Tīna un Indra Salceviča pirmo reizi mūžā dosies peldēties bez peldkostīma – vien tērpušās T-kreklā un biksītēs, bet Kašers – apakšbiksēs. Kas par letiņu jestro peldi būs sakāms vietējo modrajām acīm?