foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
FOTO: Mārtiņam Rītiņam - 70!
Jubilārs.
Slavenības
2019. gada 19. oktobris, 05:11

FOTO: Mārtiņam Rītiņam - 70!

Jauns.lv

Savu 70. dzimšanas dienu šodien atzīmē Mārtiņš Rītiņš - vienmēr labā omā un noskaņojumā esošais populārais šefpavārs un TV raidījumu zvaigzne.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Portāls Jauns.lv piedāvā ieskatīties fotogalerijā, kurā redzami spožākie, interesantākie un nozīmīgākie mirkļi no kolorītā Mārtiņa Rītiņa dzīves.

Mārtiņam Rītiņam - 70! Šefpavāra sabiedriskā dzīve bildēs

gallery icon
135

Savukārt Rītiņš pats šodien savu jubileju aicina svinēt "Hanzas peronā" - tur notiks pasākums "Kas var būt labāks par šo? / Mārtiņa Rītiņa talantu suminot". Tur solās būt vairāk nekā 30 labākie Latvijas pavāri, svinīga atmosfēra, izcili dziedātāji un mūziķi.

Pasākumu, kura vadība uzticēta aktierim Gundaram Āboliņam un TV personībām Baibai Sipeniecei-Gavarei un Valteram Krauzem, ar saviem priekšnesumiem kuplinās daudzi pazīstami mākslinieki, kas ir ilggadīgi Mārtiņa Rītiņa draugi: operdziedātāja Inese Galante, LNOB soliste Evija Martinsone, ar kuru kopā gaviļnieks savulaik piedalījās TV šovā “Dziedi ar zvaigzni”, Ilona Bagele ar pavadošo muziķu grupu, dziedātāja un “Čikāgas piecīšu” dalībniece Lorija Vuda, Normunds Rutulis, Jauno Jāņu Orķestris, Aminata, Ieva Akuratere, Varis Vētra, Framest, MC orķestris, māksliniece Elita Patmalniece, Olga Rajecka, Aigars Grāvers un citi viesi.