foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Divi konti vienai patiesībai? Fani par Zavorotņukas veselības stāvokli uzzinās no diviem kanāliem
Populārā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka.
Slavenības
2019. gada 15. oktobris, 12:27

Divi konti vienai patiesībai? Fani par Zavorotņukas veselības stāvokli uzzinās no diviem kanāliem

Jauns.lv

Par smagi slimās krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas veselības stāvokli tagad varēs uzzināt divos “Instagram” kontos, vēsta ārvalstu mediji.

Visa aktuālākā informācija turpmāk būšot pieejama aktrises “Instagram” kontā, kuru vada viņas meita Anna un arī “atbalsta grupā”.

Kas to izveidojis neesot zināms, taču tiek pieļauts, ka to izdarījis kāds no aktrises tuvākā loka un acīmredzot šim cilvēkam ļoti uzticas, vēsta mediji.

View this post on Instagram

Информация для всех неравнодушных: Анастасия действительно сейчас проходит курс лечения. При этом она не находилась в коме, никогда не была подключена к аппарату искусственной вентиляции легких, не впадала в состояние "сопора", потери памяти, измененного сознания, паралича или полной атрофии мышц. Все это выдумки. Правда в том, что есть заболевание и есть решительная цель его победить. Мы не просим ничего, кроме искренней молитвы от сопереживающих людей и УВАЖЕНИЯ к желанию близких не выносить на всеобщее обозрение детали болезни - это личное. И пусть Бог простит всех тех, кто спекулирует на этой теме, кто делает больно кричащими заголовками своих статей, придуманными "подробностями" и безосновательными прогнозами, кто позволяет себе всяческие провокации, обвинения в пиаре и осуждения родственников. Мы от души желаем никому не столкнуться с болезнью и не знать о ней никакой правды. А для тех, кто относится к ситуации с пониманием, мы обязательно будем здесь опровергать "сенсационные заявления" и "инсайдерскую информацию" от нечистоплотных СМИ. Благодарим за вашу поддержку!

A post shared by Поддержка Анастасии Заворотнюк (@podderzhka_azavorotnyuk) on

“Draugi, mūs atkal nobloķēja, bet mēs pacentīsimies vadīt šo kontu ar cerību, ka vairs to neizdzēsīs. Galvenajā Anastasijas kontā vēlamies atstāt tikai pozitīvas emocijas, bet šeit rakstīsim par dažādām lietām. Ceram uz sapratni un paldies jums!” teikts konta profilā.

Atbalsta grupas kontā noliegta informācija par to, ka aktrisei tiek sniegta paliatīvā aprūpe.

Tiek norādīts, ka ar to nodarbojas slimnīcās. Iepriekš pārlieku lielās lietotāju aktivitātes dēļ kontu bloķēja “Instagram” administrācija.

Atbalsta grupai ir vairāk nekā 45 tūkstoši sekotāju. 

Vēlāk aktrises meita Anna paziņoja, ka visu pašu patiesāko informāciju par māti izvietos viņas oficiālajā “Instagram” kontā. Pēc tam nepilnas diennakts laikā atbalsta grupas konts tika bloķēts. Tagad pieņemts lēmums kontu neizdzēst.

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon
112

Kā jau vēstīts, Krievijas masu mediju rīcībā ir informācija, ka Zavorotņukai ir smadzeņu vēzis pēdējā stadijā, aktrise nonākusi reanimācijā, komā, un viņas dzīvība karājas mata galā. Par 48 gadus vecās aktrises veselības problēmām sāka runāt vasarā, kad viņa pēkšņi krietni pieņēmās svarā.

Medijiem no Anastasijas paziņām izdevās uzzināt, ka viņai esot nopietna diagnoze - smadzeņu vēzis. Taču aktrises pārstāvji tolaik pavēstīja - nē, tādas diagnozes nav.

Zavorotņuka sūdzējusies par biežām galvassāpēm un nelabumu no rītiem, bet pati uzskatījusi, ka tas no stresa un pārpūlēšanās - seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigznei darba netrūka. Taču, kad pretsāpju līdzekļi vairs nav līdzējuši, nācies vērsties pie speciālistiem, kas konstatējuši - pēc palīdzības viņa griezusies par vēlu.

Augustā aktrises vārds vairs nebija atrodams teātra izrāžu pieteikumos, nācās meklēt palīdzību pie speciālistiem Polijā. Bet pēc atgriešanās dzimtenē Zavorotņuku sāka aprūpēt kādā Maskavas privātklīnikā, kur ārsti nogādājuši aktrisi mākslīgajā komā un pieslēdza plaušu elpināšanas aparātu.