foto: Publicitātes (F64)
Zināms, kas "X faktorā" būs Aijas Auškāpas komandā
Aija ar jaunkundzēm, kuras nu viņa šova ietvaros dresēs.
TV
2019. gada 14. oktobris, 08:45

Zināms, kas "X faktorā" būs Aijas Auškāpas komandā

Jauns.lv

Svētdien, 13. oktobrī, TV šova “X faktors” Krēslu izaicinājumos tika noskaidroti mentori katrai no četrām kategorijām un tika nokomplektēta pirmā finālistu komanda, kas turpinās cīņu par līgumu ar ierakstu kompāniju “SONY” un 10 000 eiro. Pirmā no žūrijas komandas smagos un emocionālos lēmumus pieņēma Aija Auškāpa.

Vērienīgā muzikālā šova “X faktors”  trešās sezonas atlases ir noslēgušās, pēc tām 54 pretendenti turpināja cīņu Krēslu izaicinājumos. Trīs Krēslu izaicinājumu raidījumu laikā tiks noskaidroti 12 finālisti dalībai šovā četrās dalībnieku kategorijās – vokālās grupas, 25+, meitenes vecumā no 16 līdz 25 un puiši vecumā no 16 līdz 25.

Ieskats šova "X faktors" trešās sezonas piektajā raidījumā

Šova "X faktors" 2019. gada 13. oktobra raidījums.

gallery icon
69

Pirmā no mentoru komandas, kurai nācās pieņemt smagus un emocionālus lēmumus, bija Aija Auškāpa. Tieši Aijas komandas dalībnieki ir guvuši uzvaru šova iepriekšējās sezonās - Arturs Gruzdiņš 1. sezonā un baltkrieviete Kattie 2. sezonā. Arī šogad Aijai nāksies saskatīt uzvarētāju un izdarīt smagu izvēli starp 22 talantīgām dalībniecēm, kas atlases kārtās ir demonstrējušas vispārliecinošāko sniegumu. Dalībnieki būs gatavi cīnīties līdz pēdējam – valdīs sīva konkurence, asas vārdu apmaiņas, dusmas un pat asaras.

“Dalībniekiem ir jānāk ar apziņu, ka tās ir trīs svarīgākās minūtes viņu dzīvē. Uzdevums ir pārliecināt ne tikai mani, bet arī skatītājus zālē, kuri vai nu palīdzēs apsēsties krēslā, vai – tieši otrādi – noiet no skatuves,” tā dalībniekus iedrošina Aija.

Un 13. oktobra raidījumā jau noskaidrojās pirmie finālisti – Aijas komandā šosezon startēs Diāna Paško (īpatnējās zemās balss īpašniece, piedalījusies "X faktora" Ukrainas atlasēs, tika ļoti atzinīgi novērtēta), Elīna Evelīna Jansone (apguvusi klasisko mūziku, tagad mācās džezu, atlasē izpildīja savam vecumam neraksturīgo "Zombie"), Anna Krista Ostrovska (jauna, bet ļoti talantīga meitene - pārsteidza ar savu pozitīvismu, uzstājas arī kopā ar Kato).