foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Ukraiņu popzvaigzne Sedokova apstiprina attiecības ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu
Anna Sedokova.
Slavenības
2019. gada 9. oktobris, 15:57

Ukraiņu popzvaigzne Sedokova apstiprina attiecības ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu

Jauns.lv

Ukraiņu popzvaigzne Anna Sedokova apstiprinājusi attiecības ar slaveno latviešu basketbolistu Jāni Timmu, savā "Instagram" profilā ievietojot tādu pašu attēlu, kāds bija sportistam.

Jau vēstīts, ka pazīstamais latviešu basketbolists Jānis Timma sociālajā vietnē "Instagram" ievietojis fotogrāfiju, kurā redzams, sadevies rokās ar kādu noslēpumainu sievieti.

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Jānis Timma un Anna Sedokova.

Aizdomas par to, ka tā varētu būt Anna Sedokova, raisījis sievietes apģērbs, kas bijis ļoti līdzīgs ukraiņu dziedātājas brenda "Lastory" sporta tērpam, kurā sieviete bijusi redzama iepriekš viņas "Instagram" profila fotogrāfijās. 

Timma kopīgo attēlu bija ievietojis "Instagram" videostāstā, kas saglabājas 24 stundas. Tagad tāpat rīkojusies arī Sedokova, klāt pievienojot parakstu - "Jo mēs taču kopā līdz beigām pa vienu ceļu".

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Anna Sedokova.

Jau vēstīts, ka latviešu basketbola zvaigzne Jānis Timma sācis tikties ar ukraiņu dziedātāju Annu Sedokovu.

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon
50

Kijevā dzimusī Sedokova ir viena no populārās grupas "VIA Gra" "zelta sastāva". Pēcāk veiksmīgi attīstījusi solokarjeru, pievērsusies arī aktrises arodam, vada TV un radio raidījumus, iekarojot publikas atzinību arī plašajā Krievijā.

Jānis Timma ar sievu kāzu gadadienu nosvin Turcijā

Basketbolists Jānis Timma ar sievu Sanu kāzu gadadienu nosvin Turcijā 2017. gada jūnijā.

gallery icon
4

Par smago situāciju ģimenē izteikusies basketbolista sieva Sana Timma. Viņa apgalvo, ka Jānis viņu krāpj jau pus gadu. Jaunā romāna dēļ basketbolists Sanu ar dēliņu dzen ārā no mājas, vēsta Krievijas medijs "Life".