foto: Billy Bennight/AdMedia/SIPA
Modele Krisija Tīgena izpelnās kritiku par "neiejūtīgo" tetovējumu
Modele Krisija Tīgena
Slavenības
2019. gada 6. oktobris, 14:48

Modele Krisija Tīgena izpelnās kritiku par "neiejūtīgo" tetovējumu

Jauns.lv

Modele Krisija Tīgena (33) sociālajos tīklos atrādījusi savu jaunāko tetovējumu, kas rotā sievietes apakšdelmu, tomēr kritiķi steidz sievieti nosodīt par "neiejūtību".

33 gadus vecā modele bilžu vietnē "Instagram" dokumentējusi arī tetovējuma tapšanas brīžus. Gala rezultātā viņas roku nu rotā skaitļu virkne klasiskā rakstības stilā. Simboliskajā skaitļu virtenē atrodami gan Tīgenas vīra - dziedātāja Džona Ledženda - gan arī abu atvašu dzimšanas dati.

foto: Instagram / chrissyteigen
Krisijas Tīganas tetovējums

Kamēr lielākā daļa komentāru sadaļā steidz izteikt komplimentus par neuzkrītošo un eleganto mākslas darbu, citi norāda, ka šāds tetovējums ļoti atgādina identifikācijas numurus, ar kādiem Otrā pasaules kara laikā nacisti apzīmogoja ebrejus. 

View this post on Instagram

cool mom back at it again with @winterstone!!!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

"Ļoti stipri jūtama holokausta dvaša," norāda kāds. "Krisij, es mīlu tevi, bet vēlētos, lai cilvēki pirms apakšdelmu notetovēšanas ar cipariem uzzinātu vairāk par holokaustu," raksta kāds cits. Zinātāji norāda modelei, ka ebrejus šāda veida ķermeņa gleznojumi varētu aizskart arī tad, ja autors neko sliktu ar to nav domājis.

foto: AFP/Scanpix
Tetovējums uz Aušvicas koncentrācijas nometnē izdzīvojušā rokas.

Zināms, ka arī otru Teigenas apakšdelmu rotā tetovējums - uz tā redzama sirds kardiogramma. Tāda paša veida tetovējums atrodams arī uz viņas vīra Džona Ledženda rokas.

Krisijas Tīgenas un Džona Ledženda dzīvoklis Ņujorkā

Mūziķis Džons Ledžends ar sievu modeli Krisiju Tīgenu par 9 miljoniem dolāru iegādājušies „penthouse” dzīvokli Ņujorkā. Tas atrodas tajā pašā ...

gallery icon
13

Krisijas Tīgenas un Džona Ledženda brīvdienas Sardīnijā

Modeles Krisijas Tīgenas un mūziķa Džona Ledženda brīvdienas Sardīnijā.

gallery icon
21

Modele Krisija Tīgena ar meitu Lunu

Modele Krisija Tīgena ar meitu Lunu.

gallery icon
14