foto: no privātā arhīva
"Māmiņu kluba" jaunā vadītāja Rūta Dvinska smeļ spēkus Itālijas laukos
„Tieši atpūtas laikā Itālijā pieņēmu lēmumu par jauno izaicinājumu," saka Rūta.
Slavenības
2019. gada 7. oktobris, 07:47

"Māmiņu kluba" jaunā vadītāja Rūta Dvinska smeļ spēkus Itālijas laukos

Marta Mengiša

Jauns.lv

LNT rīta raidījuma "900 sekundes" moderators Kaspars Dvinskis un viņa sieva Rūta Dvinska, kas nesen kļuva par raidījuma "Māmiņu klubs" jauno vadītāju, kopā ar meitām Grietu un Doru izbaudījuši lielisku atpūtu Itālijas laukos, kurp devušies kopā ar Rūtas vecākiem.

„Mēs esam tāda īsta itāļu ģimenīte. Kopā dodamies ceļojumos, un tad mēs ar vīru tiekam brīvsolī, jo bērnus dažbrīd atstājam maniem vecākiem, par ko aizvien es esmu ļoti, ļoti pateicīga,” uzsver Rūta, kuras jaunākajai atvasei ir tikai četri mēneši.

„Šis ceļojums bija īpašs, jo izvēlētā vieta bija īsti Itālijas lauki. Dzīvojām 16. gadsimta mājā, kur apkārt bija īsta lauku gaisotne – gan daba, gan dažnedažādi dzīvnieki, kā piemēram, aitas, ēzeļi un vistas. Turpat arī tūristiem viss nepieciešamais, piedevām baseins,” pastāsta Rūta. Viņa priecājas, ka Roma bijusi salīdzinoši netālu, un kopā ar vīru, atstājot bērnus vecvecākiem, devušies ar vilcienu aplūkot pilsētas burvību.

Viņa atzīst, ka šis ceļojums bijis savā ziņā arī zīmīgs, jo nācies pieņemt lēmumu par darbu TV raidījumā "Māmiņu klubs", kurā aicināta aizgājušās vadītājas Kristīnes Virsnītes vietā. „Ja godīgi, biju patīkami pārsteigta par šo piedāvājumu, taču man bija nepieciešams laiks, lai saprastu, kā to apvienot ar ģimenes dzīvi, jo aizvien esmu mājās bērnu kopšanas atvaļinājumā ar bērniem un mazāko meitiņu baroju ar krūti,” paskaidro Kristīne.

„Tieši atpūtas laikā Itālijā pieņēmu lēmumu par jauno izaicinājumu un teicu jā. Man būs brīnišķīga komanda, ar kuru kopā strādāšu, arī ģimene ir gatava sniegt man tādu atbalstu, ka varēju pieņemt šo piedāvājumu. Man šis izaicinājums – vadīt "Māmiņu klubu" – arī darbā televīzijā ir pāriešana citā līmenī,” uzsver Rūta, kas ar prieku jaunumus par TV raidījuma "Māmiņu klubs" vadītājas amatu pavēstījusi sociālās saziņas tīklā "Instagram": „Pievienošanās "Māmiņu kluba" ģimenei šajā dzīves posmā patiesi šķiet kā likumsakarība. Jauno lomu uztveru ļoti atbildīgi, bet ar patiesu prieku! Kā jau sacīju, man svarīgi, lai tiekamies ne tikai zilajos ekrānos ik svētdienas rītu, bet esam kopā arī sajūtās!” Līdz šim Rūta bija zināma kā telekanāla LNT seja – strādāja raidījumā "LNT brokastis", pēcāk kļuva par laika ziņu moderatori "900 sekundēs".