foto: BACKGRID/ Vida Press
Krievu influencere savu "Lamborghini" izrotā ar kristāliem 2 miljonu vērtībā
Krievu "Instagram" zvaigzne Darja Radionova pie sava kristāliem rotātā "Lamborghini". .
Slavenības
2019. gada 5. oktobris, 06:58

Krievu influencere savu "Lamborghini" izrotā ar kristāliem 2 miljonu vērtībā

Jauns.lv

Londonā dzīvojošā krievu „Instagram” zvaigzne, modele un studente Darja Radionova savu 300 000 ASV dolāru vērto „Lamborghini” spēkratu padarījusi vēl krietni dārgāku. Tas tagad ir kā sētin nosēts ar „Swarovski” kristāliem. Šāds auto tūnings viņai izmaksājis divus miljonus sterliņu mārciņu.

Krievu modeles Darjas Radionovas „Lamborghini” ar „Swarovski” kristāliem

gallery icon
19

Krievu modele Darja Radionova savai automašīnai izvēlējusies numura zīmi ar pašas vārdu – „Dariia”. Nesen viņa jauno spēkratu, kas rotāts ar „Swarovski” kristāliem, atrādījusi plašākai sabiedrībai, mērojot ceļu uz Naitsbridžas rajonu Londonā.

Radinova Londonā ir pazīstama kā „krievu Instagram modele” un „studente multimiljonāre”. Šai dāmai ir vājība pret ārkārtīgi dārgām un ekskluzīvām automašīnām, kuras viņai patīk „uzlabot” pēc saviem ieskatiem. Elitārā auto tūninga kompānija „Cars In Cloaks” jau iepriekš palīdzējusi studentei piepildīt viņas vēlmes, ar kristāliem rotājot arī abas iepriekšējās modelei piederošās automašīnas – „Lamborghini Huracan” un „Mercedes CLS”.

„Lamborgini Aventador” rotāšana ar „Swarovski” kristāliem prasījusi 700 stundu ilgu cilvēku roku darbu. Vairāk nekā divu mēnešu garumā meistari rūpīgi strādājuši, līmējot kristālu pie kristāliņa uz šī retā izlaiduma itāliešu sporta auto. Pasaulē ir tikai 600 „Lamborghini Aventador” automašīnu.