"Jūs esat spēlējušās ar vibratoru?" - "Ērkšķu šova" dāmas apspriež sievišķīgi pikantus jautājumus
TV
2019. gada 2. oktobris, 12:15

"Jūs esat spēlējušās ar vibratoru?" - "Ērkšķu šova" dāmas apspriež sievišķīgi pikantus jautājumus

Jauns.lv

Jau šovakar “STV Pirmā!” skatītāji varēs sekot līdzi sociālā raidījumā “Caur ērkšķiem uz...’ jaunākās sērijas notikumiem, kurā netrūks nedz asākas vārdu apmaiņas, nedz vērtīgas mācībstundas un pat pikanti atklātas sarunas.

Dāmu ceļš vedīs uz Kuldīgu. Tur pilsētas centrā meitenes jau gaida Jaunatnes centra pārstāvji, kuri 'ērkšķu' dalībniecēm sarīkojuši piņķerīgu Kuldīgas izzināšanas spēli, kas ietver gan orientēšanās prasmju attīstīšanu, gan nepieciešamību vēsu prātu rīkoties krīzes situācijās.

Taču pa ceļam, laiku īsinot, dāmas ļausies visai sievišķīgām un pat pikantām sarunām. “Jūs esat spēlējušās ar vibratoru?” ar intīmu jautājumu kolēģes uz atklātību izaicinās Marija. Lieki teikt, ka jautājums šokēs pārējās dāmas, kuras steigs paust diezgan striktu viedokli, sakot, ka tādas lietas neatbalstot un nelietojot. Tiesa, pretējās domās būs Andželika, kura negaidot no somas izvilks intīmās rotaļlietas, kuras mīļi nodēvējusi par “reksīti” un “kleopatru”, tā raisot pārsteiguma un smieklu vētru pārējās kolēģēs.

Ko tu ikdienā dari? Pīpēju zālīti! – Ērkšķu dāmu vieglprātīgā attieksme pret dzīvi pārsteidz mērķtiecīgos Kuldīgas jauniešus

Jau esot Kuldīgā viņas mācīsies darboties komandā un ar vēsu prātu risināt dažādas krīzes situācijas, kā arī iedvesmosies gan no mācītāja Mārtiņa Burkes – Burkevica, gan pilsētas jauniešiem.

Sarunājoties pie vakariņu galda, Kuldīgas Jaunatnes centra dalībnieki mudinās dāmas atklāt patiesās vēlmes un ieceres projektā, kā arī motivēs jaunākās 'ērkšķu' dalībnieces izmantot dzīves un Eiropas, kā arī citu programmu sniegtās iespējas. Un kā nu ne - dažu meiteņu vieglprātīgā attieksme pret dzīvi tiešām pārsteigs. Tā, piemēram, uz jautājumu par ikdienas plāniem un mērķiem, 19 gadus jaunā Marija tā arī atbildēs – “Pīpēju zālīti! Man patīk.” Savukārt jaunākā no Lailām atklāti sacīs, ka ikdienā to vien darot kā slinkojot un neslēps atklātu nepatiku sakot, ka šāda iztaujāšana gandrīz sabojājusi meitenei garastāvokli. Vai dalība “Caur ērkšķiem uz...”, vērtīgas nodarbības un iedvesmojošas tikšanās ar savas jomas profesionāļiem spēs mainīt dalībnieču viedokli?