foto: Vida Press
Gvineta Paltrova un Kendala Dženere ierindotas sliktāk ģērbto “Emmy” ceremonijas zvaigžņu skaitā
Gvineta Paltrova modes nama "Valentino" 1963. gadā radītā tērpā.
Slavenības
2019. gada 24. septembris, 07:36

Gvineta Paltrova un Kendala Dženere ierindotas sliktāk ģērbto “Emmy” ceremonijas zvaigžņu skaitā

Jauns.lv

Aizvadītajā svētdienā Losandželosā pulcējās dučiem slavenību, kas ar savu klātbūtni pagodināja nozīmīgāko balvu ceremoniju TV jomā – 71. gadskārtējo “Emmy” vakaru. No drosmīgiem krāsu salkumiem līdz atturīgai elegancei. Slavenības violetā paklāja pasākumam izvēlējušās atmiņā paliekošus tērpus, bet diemžēl dažus no tiem būtu labāk bijis atstāt skapī uz pakaramā.

Labāk un sliktāk ģērbtās slavenības “Emmy 2019” balvu vakarā

gallery icon
23

Lai gan modele Kendala Dženere un aktrise Gvineta Paltrova parasti tiek slavētas par lielisku apģērbu izvēli, šoreiz modes kritiķi abas skaistules ierindojuši sliktāk ģērbto skaitā. Negatīvas atsauksmes par apģērbu saņēmušās arī tādas zvaigznes kā Dženija Makartija, Taradži P. Hensone un seriāla “Queen Eye” aktieris Karamo Brauns.

46 gadus vecā aktrise Gvineta Paltrova “Emmy” vakaram bija izvēlējusies retro stila tērpu no modes nama “Valentino” kolekcijas. Šis tērps darināts tālajā 1963. gadā.

foto: AFP/Scanpix
Gvineta Paltrova modes nama "Valentino" 1963. gadā radītā tērpā.

Piegulošajai kleitai ar daļēji caurspīdīgo augšdaļu un balto svārku daļu bija plandošas, kā no putna spalvām darinātas, piedurknes. Gvineta tikpat kā nebija izmantojusi rotaslietas un arī matus atstājusi vaļējus.

Paltrova jau vairākus gadus nebija apmeklējusi “Emmy” balvu vakarus. Pēdējo reizi viņa šo ceremoniju apmeklēja 2011. gadā, kad saņēma balvu kā labākā viesaktrise komēdiju seriālā. Šo balvu viņai piešķīra par Holijas Holidejas atveidojumu seriālā “Glee”. Tovakar viņas divdaļīgo mežģīņu tērpu ierindoja labāko skaitā.

foto: Vida Press
Gvineta Paltrova “Emmy” balvu ceremonijas vakarā 2011. gadā.

Kendalas Dženeres “Emmy” balvu vakara tērpu darinājis Londonā dzīvojošais dizainers Ričards Kvinns. Viņš kombinējis melna lateksa tērpa augšdaļu ar nāriņas stila vakarkleitu ar lielu ziedu apdruku.

foto: Vida Press
Kendala Dženere modes nama "Richard Quinn" tērpā.

Zvaigznes pulcējas "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā

2019. gada 23. septembrī zvaigznes Losandželosā pulcējās prestižo "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon
50