foto: no "Instagram"
Ksenija Sobčaka atkal kļuvusi par precētu sievu
Ksenija un Konstantīns kāzu dienā.
Slavenības
2019. gada 16. septembris, 12:12

Ksenija Sobčaka atkal kļuvusi par precētu sievu

Jauns.lv

Par precētu sievu atkal kļuvusi krievu žurnāliste, TV raidījumu vadītāja un politiķe Ksenija Sobčaka - viņa aizvadītās nedēļas nogalē Maskavā teikusi jāvārdu teātra režisoram Konstantīnam Bogomolovam.

Ar foto mirkļiem un pat video no savas kāzu dienas Sobčaka padalījusies sociālās saziņas tīklā "Instagram".

"Sieviete no Gribojedovskas dzimtsarakstu nodaļas mums teica, ka mēs esam vīrs un sieva. Mēs noticējām," pie foto, kur redzamas jaulaulāto rokas ar laulības gredzeniem, pierakstījusi Ksenija.

Tikai šopavasar Sobčaka izšķīrās no vīra aktiera Maksima Vitorgana, bet nu - vien pusgadu vēlāk - atkal iestūrējusi laulības ostā. Par viņas vīru kļuvis teātra režisors Konstantīns Bogomolovs. Runas par abu romānu klīda jau pērnruden, kad Sobčaka vēl bija precēta sieva. Arī Bogomolovs ir samērā nesen šķīries - no sievas aktrises Darjas Morozas, ar kuru laulībā nodzīvoja astoņus gadus. Savukārt Sobčaka un Vitorgans par precētu pāri kļuva 2013. gada februārī, un 2016. gada 18. novembrī ģimenē pasaulē nāca pāra dēls Platons.

foto: no "Instagram"
Ksenija un Konstantīns kāzu dienā.

Par kāzām ar Bogomolovu, kas iestudējis arī vairākas izrādes Liepājas teātrī, Sobčaka informējusi savus 6,6 miljonus sekotāju "Instagram" - tur redzama gan viņas kāzu kleita, gan pāra kopfoto, gan pat divi video, kas katrs noskatīts jau vairāk nekā miljons reižu.