55 gadus vecais van Damme aizvien lepojas ar iespaidīgiem muskuļiem. FOTO
Žans Klods van Damme arī pusmūžā demonstrē izcilu muskulatūru.
Slavenības
2015. gada 14. decembris, 07:40

55 gadus vecais van Damme aizvien lepojas ar iespaidīgiem muskuļiem. FOTO

Jauns.lv

Neraugies uz savu gadu skaitu, aktieris un sportists Žans Klods van Damme (55) aizvien attaisno sev agrā jaunībā piešķirto iesauku „Briseles muskuļi”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Protams, ka tagad Žana Kolda van Dammes kino karjera vairs nav tik spoža, kāda tā bija deviņdesmitajos gados, kad spraiga sižeta filmas ar viņa līdzdalību iemantoja milzu popularitāti visā pasaulē. Savulaik Van Damme trīs reizes bijis nominēts MTV balvai „Pats iekārojamākais vīrietis”. Tomēr aktieris arī tagad turpina filmēties un uztur savu ķermeni labā sportiskajā formā.

Savu augumu un muskulatūru Van Damme regulāri demonstrē ar sociālo tīklu palīdzību, kā arī pozējot visiem, kas vēlas slaveno aktieri nofotografēt. Tā arī nesen viņš kādam paparaci parādījis savus iespaidīgos bicepsus, kā atgādinājumu tam, ka Beļģijā dzimušais aktieris aizvien var godam nest titulu „Briseles muskuļi”.

Nākamgad uz ekrāniem paredzēts iznākt filmas „Kikbokseris” („Kickboxer”, 1989) rīmeikam ar tādu pašu nosaukumu. Pēc brāļa sakropļošanas, ko izdarījis nežēlīgais „Muai Thai” čempions Tonga Po, jaunais cīkstonis Kurts Sloans dodas pie „Muai Thai” skolotāja, lai iemācītos šo cīņas veidu un atriebtos Tongam Po. Filmas oriģinālā Van Damme atveidoja jauno cīkstoni Kurtu, rīmekā viņš iejutīsies cīņas skolotāja vietā.

Drīzumā gaidāms filmas Žana Kloda van Dammes slavenās filmas „Kikbokseris” rīmeiks, Briseles muskuļi
Kasjauns.lv / Foto: Vida Press