foto: Mārtiņš Ziders
Dārta Daneviča ar mīļoto Niklāvu Kurpnieku ceļo kopā, bet atpūšas atsevišķi
Dārta un Niklāvs augustā mediju grupas “All Media Baltics" rudens sezonas atklāšanā.
Slavenības
2019. gada 8. septembris, 06:30

Dārta Daneviča ar mīļoto Niklāvu Kurpnieku ceļo kopā, bet atpūšas atsevišķi

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktieru pāris Dārta Daneviča un Niklāvs Kurpnieks dievina dabu un romantiku. Šovasar viņi ar auto devušies ceļojumā uz Itāliju, taču atpūtas mirkļus tur katrs baudījis atsevišķi, raksta žurnāls "Kas Jauns".

foto: Mārtiņš Ziders
Dārta Daneviča atklāj, ka šī sezona viņai būs gana noslogota, jo viņa turpina studijas Latvijas Universitātē un jau nākamajā vasarā kļūs par diplomētu juristi: „Aktrises darbu noteikti nepametīšu un par juristi nestrādāšu. Tās zināšanas vairāk ir pašai, kā arī labs mācību process prāta treniņam.”

Taujāts, kas pārim pirms jaunā darba cēliena teātrī bijusi vislabākā atpūta, Niklāvs nedomājot atbild: „Vislabākā atpūta bija prombūtne no Latvijas.” Šovasar abi esot devušies divu nedēļu garā atpūtas braucienā uz Itāliju, līdzi ņemot arī savus suņus. Bet, nonākot galamērķī, pāris izvēlējies atpūsties atsevišķi.

„Niklāvam patīk aktīvā atpūta, man vairāk pasīvā. Viņš ar suņiem kāpa kalnos, bet es atpūtos, pie baseina lasot grāmatu. Sapratām, ka nav jāsalīp kopā, lai kvalitatīvi pavadītu laiku. Pēc tam mums ir vēl interesantāk, jo padalāmies ar gūtajiem iespaidiem, pastāstām viens otram, ko katrs darījām,” paskaidro Dailes teātra aktrise.

Aktrises Dārtas Danevičas "Instagram" dzīves ainiņas

Foto no aktrises Dārtas Danevičas "Instagram" profila.

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!