foto: Publicitātes
FOTO: 2 miljonus vērto "Lido" ēstuvi jaunajā "Alfā" pirmie ievērtē sabiedrībā zināmi cilvēki
Brokastis jaunajā "Alfas" "Lido".
Sarkanais paklājs
2019. gada 5. septembris, 20:07

FOTO: 2 miljonus vērto "Lido" ēstuvi jaunajā "Alfā" pirmie ievērtē sabiedrībā zināmi cilvēki

Jauns.lv

Ēdināšanas uzņēmums AS "Lido" investējis vairāk nekā divus miljonus eiro restorāna izveidē tirdzniecības parkā "Alfa", informēja uzņēmuma pārstāvji. Uz pirmajām brokastīm ēstuvē sanāca vairāki desmiti aicināto viesu - mūziķi, sportisti un publiskie sabiedrības elementi.

Sabiedrībā zināmi cilvēki brokasto jaunajā "Lido" tirdzniecības parkā "Alfa"

gallery icon
56

Pēc "Lido" pārstāvju minētā, jaunā restorāna platība ir 1370 kvadrātmetru, un tajā maltīti vienlaikus var ieturēt 322 klienti. Jaunā restorāna, kas ir 14. "Lido" restorāns, interjeru veidojusi SIA "Kirson Design Group" arhitekte Evija Ķirsone-Slavinska. Jaunajā restorānā ir vairāk nekā 400 augu.

"Lido" pērn strādāja ar 41,883 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 8,5% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka 7,3 reizes un bija 241 365 eiro.

Kompānija reģistrēta 1991.gada septembrī, un tās pamatkapitāls ir 1,292 miljoni eiro. Kompānijas patiesā labuma guvēji ir Gunārs Ķirsons un Krievijas pilsonis Vladimirs Šestakovs, kam pieder holdingkompānija SIA "VSh Holding". "Lido" grupā ietilpst 14 restorāni, viens sezonālais restorāns un trīs veikali Rīgā un tās apkaimē, restorāni Tallinā un Berlīnē, gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava un konditoreja.

Paplašinātais tirdzniecības parks "Alfa"

Paplašinātajā tirdzniecības parkā "Alfa" tiks atvērti 40 jauni veikali, kopumā veidojot 210 veikalus visā lielveikalā, ceturtdien "Alfas" jaunbūves atklāšanā sacīja ...

gallery icon
25