foto: Juris Rozenbergs
FOTO: biznesmeņi, politiķi un skatuves zvaigznes viesojas Laimas Vaikules vīra jubilejas svinībās
Svinību goda viesi – Krievijas estrādes leģenda Alla Pugačova ar vīru humoristu Maksimu Galkinu.
Slavenības
2019. gada 4. septembris, 11:40

FOTO: biznesmeņi, politiķi un skatuves zvaigznes viesojas Laimas Vaikules vīra jubilejas svinībās

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Šleseru pāris, Alla Pugačova ar Maksimu Galkinu un pat labklājības ministre Ramona Petraviča – vairāk nekā 70 viesu aizvadītās piektdienas vakarā pulcējās Jūrmalas restorānā "36. līnija" atzīmēt dziedātājas Laimas Vaikules dzīvesbiedra Andreja Latkovska 68. dzimšanas dienu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Andreja Latkovska dzimšanas dienas pasākums, kā jau katru gadu, norisinājās slavenā šefpavāra Laura Aleksejeva vadītajā Jūrmalas restorānā "36. līnija" un slēgtā ballītē restorāna teltī pašā pludmalē pulcēja virkni Latvijas un Krievijas turīgu un ietekmīgu ļaužu, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Laimas Vaikules dzīvesbiedra Andreja Latkovska 68. dzimšanas dienas svinības

Šleseru pāris, Alla Pugačova ar Maksimu Galkinu un pat labklājības ministre Ramona Petraviča – vairāk nekā 70 viesu aizvadītās piektdienas ...

gallery icon
28

Par to, ka pludmalē briest vērienīgas smalku ļaužu svinības, liecināja tas, ka restorāna stāvlaukumā cits aiz cita iebrauca dārgi bentliji, porši un mersedesi, ko pārsvarā stūrēja privātie šoferi. Svinīgi posušies, ar ziediem un dāvanām rokās sveicēji steidza uz jūras krastu, kur dzīrēm jau bija sagatavota terase un svinību telts.

No Latvijas tur bija tādi cilvēki kā Ainārs Šlesers ar kundzi Inesi Šleseri, "Grindeks" īpašnieks Kirovs Lipmans, "Rietumu bankas" akcionāri Leonīds Esterkins un Arkādijs Suharenko, Maskavas nama direktors Jurijs Sova ar kundzi Irinu, kardiologs Andrejs Ērglis, arhitekts Andis Sīlis, "ORDO Group" vadītājs Ivars Rudzītis, viesnīcas "TB Palace īpašniece" Tatjana Baiko, Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīcas valdes priekšsēdētājs Vladimirs Cadovičs, dziedātājs Jānis Stībelis, kas viesus priecēja arī ar uzstāšanos.

Daudzus pārsteidza miljonāra Jūlija Krūmiņa ierašanās uz svinībām kopā ar… labklājības ministri Ramonu Petraviču.

foto: Aculiecinieka
Daudzus pārsteidza labklājības ministres Ramonas Petravičas ierašanās miljonāra Jūlija Krūmiņa pavadībā. Krūmiņš sastaptos viesus laipni iepazīstināja ar ministri.

Netrūka arī viesu no Laimas Vaikules un Andreja Latkovska Krievijas draugu loka, no kuriem slavenākie un zvaigžņotākie, protams, bija estrādes primadonna Alla Pugačova ar vīru humoristu Maksimu Galkinu, kuri šo vasaru atkal bauda Jūrmalā. Īpaši uz Vaikules rīkoto burziņu pludmalē ceļu no Maskavas bija mērojis dziedātājs Igors Nikolajevs, kas bija patiesi sajūsmināts par sirsnīgo un jautrības pilno kopāsanākšanu, kas tradicionāli tiek atzīmēta arī kā dziesmota atvadīšanās no vasaras.

Svinībās jautrība nudien sita augstu vilni. Kad visi bija brangi pamielojušies pie izsmalcinātiem svētku galdiem, dziedāt metās katrs, kam daba devusi dziedamo balsi. Protams, visvairāk visus sajūsmināja, kad turpat, sēžot pie galda, duetā apvienojās vakara namamāte Laima Vaikule un Alla Pugačova.

foto: Aculiecinieka
Svinības notika restorāna "36. līnija" pludmales terasē un teltī.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās