foto: DIGGZY / SplashNews.com/ Vida Press
Mailija Sairusa pēc aiziešanas no vīra nevar ne roku atraut no jaunās mīļotās
Mailija Sairusa un Keitlina Kārtere.
Slavenības
2019. gada 4. septembris, 07:41

Mailija Sairusa pēc aiziešanas no vīra nevar ne roku atraut no jaunās mīļotās

Jauns.lv

Pēc tam, kad dziedātāja Mailija Sairusa un aktieris Laiems Hemsvorts šā gada 11. augustā paziņoja par šķiršanos, popzvaigzne vairs nekautrējas iziet sabiedrībā kopā ar Keitlinu Kārteri un publiski izrādīt viņai savu pieķeršanos.

Mailija Sairusa un Keitlina Kārtere

gallery icon
12

Tā vien šķiet, ka popzvaigzne Mailija Sairusa un TV personības Brodija Dženera nesen šķirtā sieva Keitlina Kārtere ir ne pa jokam iemīlējušās. Abas šķirtenes redzētas izejam sabiedrībā, rokās sadevušās. Mailija un Keitlina nesen manītas arī ieturam kopīgas pusdienas Losandželosā, kur viņām pievienojusies Mailijas mamma Tiša Sairusa. Pēc tam jaunās sievietes devušās uz auto stāvvietu, nespējot viena no otras atraut rokas.

View this post on Instagram

Miley🖤

A post shared by 28.04.18 (@celebrities.life1) on

Atgādinām, ka Sairusa un Hemsvorts par šķiršanos paziņoja pirms dažām nedēļām, tajā pašā dienā, kad atklātībā nonāca paparaci fotogrāfijas, kurās Mailija nofotografēta, Itālijas brīvdienu laikā skūpstāmies ar Keitlinu Kārteri.

Tālāk viss risinājās diezgan dramatiski. Drīz vien Hemsvorts iesniedza tiesā oficiālu laulības šķiršanas prasību, bet Sairusa MTV mūzikas video balvu ceremonijas vakarā debitēja ar šķiršanās dziesmu „Slide Away”.

Nav šaubu, ka Keitlina Kārtere bija Mailijas viesu sarakstā balvu ceremonijas vakarā. Abas manītas roku rokā ejam uz „after-party” ballīti.

Laiems Hemsvorts šķiršanās drāmu pārdzīvo, nododoties savai iemīļotākajai nodarbei - sērfošanai Austrālijas piekrastes ūdeņos.

foto: Media-Mode / SplashNews.com/ Vida Press
Laiems Hemsvorts.

„Sākotnēji Laiems vēlējās dot visam nedaudz laika, bet viņš sajuta, ka viss kļūst pagalam nesmuki un nevēlējās „mazgāt netīro veļu” publiski,” kāds paziņa norādījis izklaides programmas „Entertainment Tonight” reportierim. „Viņam tas bija par daudz. Laiems mīl Mailiju, un notiekošais viņu sagrāvis. Taču Mailija šobrīd nevēlas nevienam neko atbildēt. Viņa aizvien uzskata, ka ir vēl jāizzina pašai sevi, savu seksualitāti un mūziku. Mailija šobrīd strādā studijā un vēlas „nolaist tvaiku”.”