foto: no "Facebook"
"Dueta Sandra" līderis Andris Brīnums apprec mīļoto Oksanu
Andris un Oksana Brīnumi savā kāzu dienā. Oksana atklāja: tā kā šī viņai ir jau trešā laulība, viņa izvēlējusies kāzu kleitu ar ziedu rakstu. „Vēlējos savu kāzu kleitu gaišu, lai mūsu nākotne ir gaiša un skaista,” noteica Andra mīļotā.
Slavenības
2019. gada 3. septembris, 05:29

"Dueta Sandra" līderis Andris Brīnums apprec mīļoto Oksanu

Žurnāls "Kas Jauns"

Augusta pirmspēdējā dienā viens otram jāvārdu teikuši "Dueta Sandra" līderis Andris Brīnums un viņa mīļotā sieviete Oksana, raksta žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Gan Andrim, gan Oksanai šī ir trešā laulība, iespējams, tāpēc šim notikumam pāris piegājis ar vieglumu. „Laulību reģistrējām Saulkrastos, bet pēc kāzām kopā ar viesiem, kuru vidū bija vedēji, mūsu bērni un mazbērni, devāmies uz mūsu mājām turpat Saulkrastos. Tur arī atzīmējām kāzu dienu mājas plašajā pagalmā,” žurnālam "Kas Jauns" pastāstījis Andris.

Viņš atklāja, ka Oksanu bildinājis jau pirms dažiem mēnešiem un kāzu plāni īstenoti godam. „Tā nu mums sanāca, ka pirms kāzām esam pabijuši ceļojumā uz Norvēģiju, bet daudz skaistu mirkļu mums vēl ir priekšā,” saka Brīnums. Savukārt viņa mīļotā sieva žurnālam "Kas Jauns" neslēpa prieku par notikušo: „Jūtos laimīga, un man ir vislabākās emocijas.”

foto: no privātā arhīva
Brīnumu pirkstos zaigo laulības gredzeni.

Pēc kāzām jaunā sieva pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad dēvējama par Oksanu Brīnumu.

Andris un Oksana ir laimīgi kopā vairāk nekā divus gadus. Pirms tam Brīnums bija precējies ar dziedātāju un skatuves partneri Sandru, ar kuru laulībā bija 35 gadus. 2017. gada sākumā Sandra pēc smagas slimības aizgāja viņsaulē. Ar tagadējo sievu Oksanu Andris iepazinās, kad viņa atrakstīja atbalsta un līdzjūtības vēstuli Andrim traģiskajā laikā pēc sievas zaudējuma.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!