Slavenības
2019. gada 31. augusts, 11:02

Apprecējies Ansis Pūpols

Jauns.lv

Par precētu vīru kļuvis bijušais "Nekā personīga" žurnālists, Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK deputāta kandidāts Eiropas Parlamenta vēlēšanās Ansis Pūpols (44). Viņš mijis gredzenus ar savu draudzeni Kristīni Levki.

Ansis Pūpols ar līgavu Kristīni Levki

TV žurnālists Ansis Pūpols ar savu līgavu Kristīni Levki.

gallery icon
16

44 gadus vecajam Ansim Pūpolam aiz muguras jau ir viena laulība, kura šķirta pirms deviņiem gadiem. Tajā dzimuši divi bērni – Klāvs un Katrīna, kuri tagad jau ir pusaudži. Savukārt pirms vairāk nekā četriem gadiem Ansim izjuka attiecības ar žurnālisti Ievu Alberti, ar kuru viņam ir dēls Pauls Pūpols.

Ansis Pūpols sevi dzenā sporta zālē

Lai sasniegtu ideālu, Ansis Pūpols ik dienu vismaz stundu pavada sporta zālē.

gallery icon
12

Ar socioloģi Kristīni Levki Ansis Pūpols sapazinās 2016. gada rudenī. Jau pēc nepilna gada viņš mīļoto bildināja un sāka posties kāzām. Žurnālam “Kas Jauns” 2017. gadā viņš atklāja, ka ar mīļoto iepazinies sociālajā vietnē Facebook, un neslēpa, ka Kristīne ir ļoti radoša personība. „Kristīne ir socioloģe, kas specializējas sociālo tīklu mārketingā. Viņa man arī palīdz īstenot foto un video pakalpojumus aģentūrā “Priedītes”. Vēl viņa ir aktīva zumbas dejotāja, kā arī dzied Stradiņa Universitātes korī," toreiz par mīļoto sacīja Pūpols.

Nu abi ir arī oficiāli precēts pāris - sieva ir pieņēmusi Anša uzvārdu un kļuvusi par Kristīni Pūpolu.