foto: Jennifer Graylock/Sipa USA/ Vida Press
FOTO: "Beverlihilzas" smukulītim Džeisonam Prīstlijam - 50
Džeisons šogad maijā.
Slavenības
2019. gada 28. augusts, 06:08

FOTO: "Beverlihilzas" smukulītim Džeisonam Prīstlijam - 50

Jauns.lv

Savu jau 50. dzimšanas dienu šodien atzīmē Džeisons Prīstlijs - aktieris, kas pasaules slavu ieguva ar Brendona Volša lomu seriālā "Beverlihilza 90210".

Seriāla „Beverlihilsa 90210” zvaigzne Džeisons Prīstlijs laiku lokos

Seriāla „Beverlihilsa 90210” zvaigzne Džeisons Prīstlijs laiku lokos.

gallery icon

Džeisons iemantoja popularitāti 1990. gadā, kad sāka filmēties seriālā „Beverlihilsa 90210”, kurā atveidoja Brendonu Volšu. Par šo lomu saņēma divas "Zelta globusa" nominācijas, tika pie iespējas arī vairākas sērijas režisēt, bet seriālu jau pabeidza kā izpildproducents.

Darba, protams, Prīstlijam pēc seriāla „Beverlihilsa 90210” beigšanās netrūka. Gan TV, gan kino. Līdz „Beverlihilsa 90210” panākumiem gan neaizvilka, taču viņa karjera ir bijusi gana ražīga. Turklāt šomēnes noticis mēģinājums atgriezties slavas virsotnē un atkal sēsties uz vecajiem lauriem - Prīslijs, Aians Zīrings, Šenona Dohertija, Dženija Gērta, Gabriela Kārterisa, Braians Ostins Grīns un Torija Spelinga atkal redzami vienkopus. Seriālā "BH90210", kur viņi tēlo... paši sevi. Stāsts it kā ir par slavenajiem aktieriem, viņu dzīvi un attiecībām, par mēģinājumu atjaunot seriālu "Beverlihilza 90210". Taču stāsts, protams, ir izdomāts, un tikai daļēji balstās uz patiesiem notikumiem un aktieru īstās dzīves līkločiem.

Prīstlijs jau gandrīz 15 gadus ir laimīgi precējies ar grima mākslinieci Naomi Laudu. 2007. gadā pāris sagaidīja pasaulē meitu Āvu Veroniku, bet divus gadus vēlāk kļuva par vecākiem dēlam Dašīlam Orsonam.

foto: Chelsea Lauren/REX/ Vida Press
Džeisons ar sievu un bērniem 2016. gadā.