foto: publicitātes (Sergejs Baranovskijs)
FOTO: Jūrmalā skatītājus smīdina krievu humora zvaigzne Semjons Sļepakovs
Sļepakova tekstos ir satīra un dzēlības, naivi, taču vienmēr aktuāli jautājumi, kas mijas ar izsmalcinātu, reizēm arī rupju humoru.
Slavenības
2019. gada 21. augusts, 15:15

FOTO: Jūrmalā skatītājus smīdina krievu humora zvaigzne Semjons Sļepakovs

Jauns.lv

Pirmdien, 19. augustā, Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, ar lieliem panākumiem norisinājās Krievijas humoršova "Comedy Club" rezidenta, par “bardu-humoristu” dēvētā Semjona Sļepakova radošais vakars. Mākslinieks tika sagaidīts ar vētrainiem aplausiem, taču skatītājus gaidīja arī pārsteigums - tikšanās ar Ivanu Urgantu un citiem slaveniem Sļepakova kolēģiem.

Semjona Sļepakova radošais vakars Jūrmalā

2019. gada 19. augustā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, izskanēja Krievijas humorista Semjona Sļepakova radošais vakars.

gallery icon
70

Semjons Sļepakovs ne tikai aizrāva Jūrmalu ar savu enerģiju un humoru, bet arī dāvāja skatītājiem veselas divas neaizmirstamas tikšanās: viesus sveica arī mūziķa slavenie kolēģi Sergejs Svetlakovs un Ivans Urgants. Tāpat skatītāju zālē atradās populāri cilvēki - koncertu apmeklēja Krievijas aktieris Leonīds Jarmoļņiks, grupas “Mumiy Troll” līderis Iļja Lagutenko, teātra un kino aktieris, humorists Genādijs Hazanovs un daudzi citi.

Pirms koncerta iznākot uz skatuves, Sļepakovs paziņoja, ka ļoti mīl Jūrmalu, bet Dzintaru koncertzāle viņam ir vissvarīgākā. Pēc tam kopā ar Maskavas mūziķu grupu mākslinieks savā neatkārtojamajā stilā un ar viņam vien piemītošo nesatricināmo sejas izteiksmi izpildīja jau zināmus hitus, kā arī jaunas kompozīcijas par aktuālām tēmām - ierēdņiem, naftu, sievietēm leksusā, piektdienu un kaimiņiem. Programmā bija viss: gan viegla paškritika, gan aizraujošas dziesmas, gan arī sirsnīgas sarunas par dzīvi.

Sļepakova daiļrade ir savdabīga — humoristisku dziesmu žanrā viņam šodien neviens nespēj līdzināties. Ne velti Semjonu dēvē par “tautas dzejnieku”: viņa darbi ir ļoti aktuāli un bieži tiek citēti, jo balstās ikdienišķās dzīves tēmas, ko saprot plaša auditorija. Pats mākslinieks daudzkārt ir teicis, ka viņam nav aizliegtu tēmu. Ikdienas jociņi mākslinieka darbos veiksmīgi sadzīvo ar filozofiskām pārdomām, un tieši tas padara viņa daiļradi tik daudzšķautņainu. Sļepakova tekstos ir satīra un dzēlības, naivi, taču vienmēr aktuāli jautājumi, kas mijas ar izsmalcinātu, reizēm arī rupju humoru.

Semjons Sļepakovs lielākoties zināms kā humoristisku dziesmu autors un izpildītājs, taču tās nav vienīgās mākslinieka nodarbes. Viņš bijis "Jautro un atjautīgo kluba" komandas “Pjatigorskas izlase” kapteinis, savu pirmo mūzikas albumu ierakstīja 2005.gadā, bet 2006.gadā kopā ar "Comedy Club" rezidentu Gariku Martirosjanu un TNT producentu Aleksandru Dulerainu īstenoja projektu “Наша Russia”. Sļepaksvs kā producents darbojies projektos “Mājas arests”, “Наша Russia. Likteņa olas”, “Universitāte”, “Interni”, “Universitāte. Jaunās kojas”, “SašaTaņa” un “XB”. Sļepakovs ir "Comedy Club" rezidents, projekta "Comedy Battle" žūrijas loceklis, scenārists, kā arī komēdiju aktieris.