foto: Publicitātes
Liepāja gatavojas lielajam grupas "Bi-2" koncertam
Mūzika
2019. gada 15. augusts, 11:55

Liepāja gatavojas lielajam grupas "Bi-2" koncertam

Jauns.lv

Jau nākamajā mēnesī, 13. septembrī, Liepājā stadionā “Daugava” norisināsies liels alternatīvā roka grupas “Bi-2” koncerts. Grupa noslēgs savu koncertturneju “Notikumu horizonts” un piedāvās koncerta apmeklētājiem dzirdēt dziesmas no sava pēdējā albuma, kā arī iepriecinās ar savām labākajām dziesmām, kuras jau sen ir kļuvušas par īstiem hitiem.

Koncertu iesildīs viena no populārākajām jaunajām grupām Latvijā “Carnival Youth”, kura jau novembrī ar savu jaunu albumu dosies Latvijas koncertūrnejā.

Organizatori informē, ka Rīgas un Ventspils iedzīvotājiem būs iespēja doties uz koncertu ar speciālu transferi, kas aizvedīs klausītājus uz grupas “Bi-2” koncertu Liepājā un arī pēc koncerta atvedīs atpakaļ.

foto: Publicitātes

Autobuss Rīga – Liepāja – Rīga dosies no Rīgas plkst. 16.00.
Autobuss Ventspils – Liepāja – Ventspils dosies no Ventspils plkst. 17.00.

Vairāk informācijas par transferi:
https://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/muzika/muzikls/bi-2-liepaja-bi-2-v-liepae-65434/

Ieeja koncerta teritorijā sāksies plkst. 19.00, bet pati grupa “Bi-2” kāps skatuvē plkst. 20.30. Pirms galvenajiem viesiem, plkst. 19.30. uzstāsies grupa “Carnival Youth”.

foto: Publicitātes

Biļetes uz “Bi-2” grupas koncertu Liepājā var iegādāties visās Biļesu serviss kasēs, kā arī internetā https://bilesuserviss.lv un https://bi2.lv

“Bi-2” koncerts norisināsies radio SWH+ jubileja svinību ietvaros.

foto: Publicitātes