foto: Zillow / BACKGRID/ Vida Press
Supermodele Žizele Bundhena pārdod māju par astronomisku summu
Žizeles Bundhenas māja.
Slavenības
2019. gada 12. augusts, 07:07

Supermodele Žizele Bundhena pārdod māju par astronomisku summu

Jauns.lv

Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena (39) un viņas vīrs amerikāņu futbola spēlētājs Toms Breidijs (42) pārdošanā izlikuši savu māju Masačūsetsā. Viņi par šo īpašumu prasa pasakainu summu – 39,5 miljonus ASV dolāru.

foto: Stephen Lovekin/BEI/REX/ Vida Press
Žizele Bundhena un Toms Breidijs.

Ziņa par to, ka Žizele Bundhena un Toms Breidijs pārdod māju Bruklinā, Masačūsetsā, parādījusies nedēļu pēc tam, kad daži pārim tuvi cilvēki bija norādījuši, ka ģimene esot jaunu nekustamo īpašumu meklējumos Konektikutā un Ņūdžersijā.

Žizele Bundhena pārdod māju Masačūsetsā

gallery icon

Mājā, ko Bundhena un Breidijs pārdod par 39 500 000 ASV dolāru, ir piecas guļamistabas un piecas vannasistabas. Tā ir 900 kvadrātmetrus liela, savukārt īpašuma zemes platība pārsniedz divus hektārus.

Ēka ir vēl ļoti jauna, tā uzbūvēta tikai pirms četriem gadiem – 2015. gadā. Īpašumā ir arī savs privāts peldbaseins, kā arī viesu namiņš ar jogas studiju. Pie mājas ir garāža trim automašīnām. Savukārt pie mājas uz aplī veidotā iebraucamā ceļa var novietot vēl vismaz 20 automašīnas, ja gaidāma lielāka ballīte ar plašāku viesu skaitu.

Žizele Bundhena pārdod dzīvokli Ņujorkā

Brazīliešu modele Žizele Bundhena ar ģimeni par 17.25 miljoniem dolāru pārdod dzīvokli Ņujorkas debesskrāpī „One Madison Park”. Tajā ir vannasistaba, ...

gallery icon

Mājā ir plašs foajē, no kura ceļš ved uz milzīgu ēdamzāli, no kuras savukārt ir pieeja kabinetam un viesistabai. Ēkā ir arī savs vīna pagrabs, sporta zāle, bet pie mājas ir virtuves dārziņš, kurā aug dārzeņi, garšvielu un ārstniecības augi. Mājā ir labiekārtota bērniem sava spēļu istaba.

Žizelei Bundhenai un Tomam Breidijam pieder arī izsmalcināts dzīvoklis 12. stāvā Ņujorkā, prestižajā Tribekas rajonā.

Žizeles Bundhenas jaunais dzīvoklis, ko paredzēts pabeigt 2018. gadā

Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena un viņas vīrs amerikāņu futbolists Toms Breidijs iztērējuši 20 miljonus dolāru par dzīvokli 14 stāvu mājā ...

gallery icon