foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: Ineses Galantes festivāla viesi dodas baudīt Balkānu zvaigznes Kusturicas koncertu
Bosnijā dzimušais serbu režisors, aktieris un mūziķis Kusturica vienmēr sajūsmina ar savu kolorīto uzstāšanos.
Mūzika
2019. gada 8. augusts, 11:25

FOTO: Ineses Galantes festivāla viesi dodas baudīt Balkānu zvaigznes Kusturicas koncertu

Jauns.lv

Trešdien, 7. augustā, Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, festivāla “Summertime – aicina Inese Galante 2019” ietvaros izskanēja Balkānu kino veidotāja un mūziķa Emira Kusturicas un "The No Smoking Orchestra" koncerts.

Festivāla “Summertime – aicina Inese Galante 2019” trešā diena

2019. gada 7. augustā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, festivāla “Summertime – aicina Inese Galante 2019” ietvaros izskanēja Emira Kusturicas un "The ...

gallery icon

Bosnijā dzimušais serbu režisors, aktieris un mūziķis Kusturica vienmēr sajūsmina ar savu kolorīto uzstāšanos. Ar dedzīgo rokenrola, Balkānu pankroka, folkdžeza, čigānu motīvu, turku maršu un aziātisko melodiju sajaukumu Kusturica savas dzimtenes kultūras kodu nodod tālāk pārējai pasaulei. Šo žilbinošo Balkānu kolorītu, kam raksturīga atvērta sirds un spēja patiesi priecāties, brīvības mīlestība un stiprs gars, miljoniem Kusturicas piekritēju visā pasaulē var izjust, pateicoties viņa neordinārajai personībai un koncertiem, kas tiek atskaņoti kopā ar kolektīvu "The No Smoking Orchestra", kurā Kusturica spēle basģitāru un dažreiz arī uzstājas kā solists.

Nu ar šo pozitīvo emociju vilni varēja izbaudīt arī festivāla “Summertime – aicina Inese Galante 2019” trešās dienas viesi.