foto: Facebook
Latvijas sportā jauns mīlas pāris - tenisiste Ostapenko un futbolists Karašausks
Aļona un Artūrs.
Slavenības
2019. gada 7. augusts, 07:41

Latvijas sportā jauns mīlas pāris - tenisiste Ostapenko un futbolists Karašausks

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Par tenisistes Aļonas Ostapenko un futbolista Artūra Karašauska romantiskajām attiecībām sporta aprindās runāja jau pirms kāda laika. Nu viņi vairs nevairās no sabiedrības un publiskas vietas apmeklē kopā, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Aļona Ostapenko (22) šobrīd gan piedzīvo krīzi sportiskajos sasniegumos, bet vēl nesen viņa bija ne tikai labākā Latvijas tenisiste, bet arī viena no labākajām pasaulē – 2017. gadā Aļona triumfēja prestižajā Francijas atklātajā čempionātā. Savukārt Artūram Karašauskam ir 27 gadi, un talantīgais uzbrucējs 2009. gadā saņēma balvu kā Latvijas jaunatnes labākais futbolists, bet gadu vēlāk debitēja Latvijas izlasē. Šobrīd Karašausks pārstāv Kipras klubu "Pafos".

Artūrs Karašausks bija precējies ar Nikolu Karašausku, bet tagad viņam ir attiecības ar tenisa zvaigzni Aļonu Ostapenko. Pēdējās nedēļās pāris bieži redzēts kopā dažādos pasākumos. Piemēram, abi apmeklēja "Prāta vētras" koncertu Liepājā, viesojās dzīvnieku patversmē "Ulubele", Artūrs bija redzēts arī Jūrmalā, kur Aļona piedalījās WTA turnīrā "Baltic Open". Viņš kortos gaidīja, kad tenisiste beigs treniņu, un pēc tam palīdzēja viņai aiznest ekipējuma somu. Bet, kad žurnālisti turnīra preses konferencē lūdza Ostapenko komentēt, vai viņa un Latvijas izlases futbolists ir pāris, Aļona atbildēja, ka šī personīgā lieta ir viņas privātā dzīve, tāpēc to paturēs pie sevis.