foto: action press/ Vida Press
Elvisa Preslija meita rakstīs grāmatu un sola "šokējošas atklāsmes" par savu laulību ar Maiklu Džeksonu
Liza Marija Preslija.
Slavenības
2019. gada 5. augusts, 10:35

Elvisa Preslija meita rakstīs grāmatu un sola "šokējošas atklāsmes" par savu laulību ar Maiklu Džeksonu

Jauns.lv

Rokenrola karaļa Elvisa Preslija meita Liza Marija solās rakstīt autobiogrāfiju, kurā atklāti stāstīšot arī par savu laulību ar popmūzikas zvaigzni Maiklu Džeksonu.

Mēļo, ka Preslija meita, kas no 1994. līdz 1996. gadam bija precējusies ar Džeksonu, ar izdevniecību “Gallery Books” parakstījusi vismaz trīs miljonus ASV dolāru vērtu līgumu.

Tiek ziņots, ka 51 gadu vecā Liza Marija gatava nākt klajā ar “šokējošām atklāsmēm” par Džeksonu, kā arī "radīšot pilnīgi jaunu izpratni" par Elvisu.

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dzīve

gallery icon

Nu jau pagājuši vairāk nekā desmit gadi, kopš Maikla Džeksona nav šajā saulē. Taču skandāli ap viņa vārdu turpinās - piemēram, šopavasar milzu ažiotāžu sacēla dokumentālā filma par Maiklu Džeksonu "Leaving Neverland". Divi vīrieši filmas veidotājiem beidzot saņēmušies atklāt šokējošus faktus par to, kā dziedātājs viņus seksuāli izmantojis, kad viņi vēl bijuši mazi, nevainīgi bērni.

Filmā ir detalizēts stāsts, kas atklāj Džeksona personības melno pusi - par to, kā dziedātājs piespieda puikas gulēt kopā ar viņu, nodarboties ar seksu, skatīties pornogrāfiju un citādi apmierināt viņa seksuālās vajadzības, kā arī gudri izmantoto stratēģiju, kā to visu paturēt noslēpumā.