foto: no privātā arhīva (Mārtiņš Plūme)
Mūziķis Atis Zviedris apprecas Paradīzes kalnā
„Tādi esam – laimīgi un iemīlējušies! Zviedri!” kāzu foto ievietojot arī sociālajos tīklos, vēsta Atis.
Slavenības
2019. gada 2. augusts, 07:24

Mūziķis Atis Zviedris apprecas Paradīzes kalnā

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Radio dīdžejs un grupas "Flame & The Rolltones" mūziķis, TV šova "Izklausies redzēts" dalībnieks Atis Zviedris un viņa mīļotā sieviete Anete Korinte kļuvuši par precētu pāri, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Pāris gredzenus mijis 17. jūlijā, un apprecoties jaunā sieva pārgājusi vīra uzvārdā. Abi priecājas, ka kāzas izvērtušās ļoti skaistas un sirsnīgas. Ceremonija notikusi gleznainā vietā – Paradīzes kalnā Siguldā. Svinības līdz rīta gaismai kopā ar ģimeni un draugiem Zviedriem turpinājās viesu namā "Ratniekos".

„Kāzas izdevās skaistas, harmoniskas un jautras. To plānošanu uzņēmāmies paši kopā ar Anetes fantastisko draudzeņu trijotni – Elīnu Mihailovu, Agnesi Puriņu un Sintiju Kārkliņu –, ar kurām kopā izveidojām mūsu īpašo stāstu... Arī daudzi mums mīļie un tuvie pielika savu roku, lai radītu neaizmirstamāko dienu mūsu dzīvē,” pateicīgs draugiem ir Atis.

foto: no privātā arhīva (Mārtiņš Plūme)
„Pasakainā līgavas kleita tika iemīlēta no pirmā acu skatiena un iegādāta "Love story" kāzu salonā,” atklāj Ata Zviedra mīļotā.

Pāri laulāja Ata Zviedra dzimtas mācītājs Artis Burovs, savukārt vedēji bija TV šova "Izklausies redzēts" uzvarētājs, aktieris Kristaps Rasims un viņa sieva, kādreizējā Dailes teātra aktrise Baiba Rasima. Pēc kāzu oficiālās daļas vakara ballīti iegrieza līgavaiņa kolēģi no grupas "The Rolltones" un rokmūziķis Atis Ieviņš, bet pusnakti iesildīja Maija Sējāne. Anete un Atis pirmās dejas vietā nodziedāja paši savu dziesmu "The Rolltones" pavadījumā.

foto: no privātā arhīva
Pāris foto iemūžinājis arī zeltnešos esošos gredzenus.
foto: no privātā arhīva
Pēc laulībām Zviedri devās kāzu ceļojumā uz Maltu. „Galamērķis tika izvēlēts spontāni,” stāsta Atis.