foto: Mārtiņš Ziders
FOTOREPORTĀŽA. Sabiedrībā zināmi cilvēki bauda "Positivus"!
Uz skatuves - ansis.
Mūzika
2019. gada 31. jūlijs, 12:00

FOTOREPORTĀŽA. Sabiedrībā zināmi cilvēki bauda "Positivus"!

Žurnāls "Kas Jauns"

Nedēļas nogalē Salacgrīvā notikušo festivālu "Positivus" apmeklēja 15 000 cilvēku, un baudīt mūziku un krāšņi kūsājošo atmosfēru bija sabraukuši arī daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Sabiedrībā zināmi cilvēki bauda Positivus 2019

Nedēļas nogalē Salacgrīvā notikušo festivālu Positivus apmeklēja 15 000 cilvēku, un baudīt mūziku un krāšņi kūsājošo atmosfēru bija sabraukuši arī ...

gallery icon

Salacgrīvā norisinājās festivāls "Positivus", kur kā galvenie mākslinieki uz festivāla lielajām skatuvēm uzstājās grupas "Disclosure", "The 1975", "Underworld" un "Royal Blood".

Krāšņākais festivālā

Gluži kā parādība "Positivus" festivālu divu dienu garumā krāšņoja allaž ekstravagantais un šokējošais influenceris un interneta realitātes šova "Gribi būt slavens?" vadītājs Rojs Rodžers Linkevičs.

foto: Mārtiņš Ziders
Ejot uz festivālu, Rojs Rodžers demonstrēja savu hītotāja stilu – tā tiek apzīmēti pilngadīgi ļaudis, kas klasiskās smēķēšanas vietā priekšroku dod bezdūmu ierīcēm IQOS, kuru lietošana esot līdz 95 % mazāk kaitīga nekā cigaretes. Uz Positivus atklāšanu Linkevičs ieradās koši zaļā kostīmā ar zelta krāsas parūku.

Kur vien savos paša darinātajos krāšņajos tērpos parādījās tīņu apjūsmotais Rojs Rodžers, viņam pasākumā sekoja sajūsmā spiedzoši jaunieši, kas par varītēm vēlējās kopā ar interneta slavenību nofotografēties. Influenceris pasākumam bija nopietni gatavojies un žurnālam "Kas Jauns" atklāja, ka katra tērpa izveidošana prasījusi vairākas stundas darba. Toties kādu uzmanību viņš izpelnījās!

foto: Mārtiņš Ziders
Festivāla otrajā dienā Rojs Rodžers bija saposies viscaur rozā un savā plandošajā tērpā pa festivāla norises vietu plivinājās gluži kā eksotisks tauriņš.
foto: Mārtiņš Ziders
„Es arī gribētu tieši tādus nadziņus!” ieraugot Roja Rodžera pielīmētos košsarkanos nagus, paziņoja meitenes.