foto: LETA
Jānis Stībelis var iztikt ar vienu ēdienreizi dienā
Dziedātājs Jānis Stībelis.
Slavenības
2019. gada 1. augusts, 06:48

Jānis Stībelis var iztikt ar vienu ēdienreizi dienā

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Mūziķis Jānis Stībelis (43) atklāj savu labas pašsajūtas un izskata recepti – fiziskas aktivitātes un sabalansēts uzturs.

Jānis žurnālam "Kas Jauns" pastāstījis, ka nav no tiem, kas diendienā apmeklē sporta zāli: „Šad tad paskrienu krosiņu – divus trīs kilometrus pāris reižu nedēļā, strādāju dārzā, pļauju zāli, griežu krūmus un audzinu trīs dēlus. Visu laiku esmu kustībā."

"Man ar gadiem izstrādājusies sava kārtība – es ļoti maz ēdu. Ir cilvēki, kas nepārtraukti domā par ēšanu, es tāds neesmu. Es ar ēšanu nepārforsēju.

Ja man laika trūkuma dēļ būtu jāizvēlas ātrā tempā pieēsties, es labāk izvēlos vispār neēst.

Es paēdu normāli, bez steigas, bez stresa. Tad arī nepārēdos un beigu beigās jūtos labi,” atzīst mūziķis un piebilst: „Katram sevi ir jājūt. Es te negribētu tagad kādam ieteikt mazāk ēst, jo varbūt ir cilvēki, kuri izlaiž ēdienreizi, un no tā vien viņiem sāk sāpēt galva. Es varu paēst vienu reizi dienā un justies labi.”

foto: Marta Martinsone
Laikā, kad notika festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2019", mūziķis Jānis Stībelis arī iztika ar vienu ēdienreizi dienā un jutās lieliski. „Lai paēstu, nevajag desmit pankūciņas, bet divas trīs,” nosaka skatuves mākslinieks.