foto: Instagram
TV sejas Aivis un Lelde Ceriņi ir pirmdzimtā gaidās
Sveicam Aivi un Leldi!
Slavenības
2019. gada 29. jūlijs, 17:14

TV sejas Aivis un Lelde Ceriņi ir pirmdzimtā gaidās

Jauns.lv

Pirmdzimtā gaidībās ir skaistais TV pāris Aivis un Lelde Ceriņi - par to sociālās saziņas tīklā "Instagram" pavēstījusi topošā māmiņa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"“Es vēlētos, lai kādreiz tu kļūtu par mammu manam mazulim”, šos vārdus Aivis man veltīja pirms 8 gadiem, kad bijām attiecību sākumā," foto, kurā redzama kopā ar vīru, parakstījusi Lelde. "Gan toreiz, gan tagad šķiet, ka patīkamāku komplimentu, kurš sevī ietver tik daudz uzticēšanās un maiguma, es kā sieviete nevarētu saņemt."

Tā nu Lelde tagad dalās ar ziņu, ka "pavisam drīz Ceriņu ģimenei pievienosies mazs ķipariņš".

Žurnāls "Kas Jauns" gan jau maija beigās rakstīja, ka šovbiznesa aprindās mēļo par to, ka Ceriņa ir mazuļa gaidībās. Leldes vīrs Aivis toreiz gan noteica, ka pagaidām tās esot tikai baumas. „Nu gan laiciņš pēc kāzām jau pagājis, un kaut kad jau, cerams, būs arī mazulis,” tā bilda Aivis, liekot noprast, ka kopš kļūšanas par laulātu pāri Ceriņi cītīgi prātojuši par ģimenes papildināšanu. Un nu priecīgais notikums, pēc Leldes vārdiem, gaidāms pavisam drīz.

Latvijas skaistā TV pāra Aivja Ceriņa un Leldes Lietavietes kāzas pērn bija viens no apspriestākajiem tematiem Latvijas šovbiznesā. Iepazinušies sociālajos tīklos pirms astoņiem gadiem, gredzenus jaunieši mija maija otrajā pusē Pētera Upīša ceriņu dārzā Dobelē.

Skaistākais pāris Latvijas šovbiznesā Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš

Skaistākais pāris Latvijas šovbiznesā Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš.

gallery icon
13