foto: Instagram
Kiviča sieva Madara: "Priecājos, ka Andris ir sveiks un vesels"
Pēc soctīklos ievietotajām bildītēm, Kivičam atpūtā Spānijā klājies itin tīkami.
Slavenības
2019. gada 29. jūlijs, 05:40

Kiviča sieva Madara: "Priecājos, ka Andris ir sveiks un vesels"

Jauns.lv

Pēc kārtīgas atpūtas un piedzīvojumiem bagātiem mēnešiem siltajās zemēs mīlnieku pāris – muzikants Andris Kivičs un viņa mūza Liene Skulme – atgriezušies Latvijā.

„Mājas ir mājas”, publiskojot bildi sociālās saziņas tīklos, būdams dzimtenē, vēsta Kivičs. Tāpat Andris atrādīja arī faktu, ka, ierodoties Latvijā, saticis savas atvases. „Laimīgi,” – tā Kivičs raksturo fotogrāfijā fiksēto mirkli, kad pirmo reizi pēc daudzu mēnešu pārtraukuma atkal sastapis savas meitas, kas dzimušas laulībā ar Madaru Kiviču.

Uz jautājumu, vai kopš Andra atgriešanās cer uz viņa atbalstu meitu audzināšanā, Madara nosaka: „To visu jau tikai laiks rādīs. Ielikt vienu bildi sociālajos tīklos mūsdienās nav sarežģīti. Piepūli prasa reāla iesaistīšanās audzināšanā, bērnu vajadzību un vēlmju respektēšana un ieguldītais ikdienas darbs.”

Madara gan labprātāk runā par sevi, liekot nojaust, ka uz Andri kā tēvu īsti vairs nepaļaujas: „Es dzīvoju ar meitenēm, viņām ir brīvlaiks, un ikdiena ir spraiga – menedžēju treniņus un darbu, gandrīz visur meitas man ir līdzi. Brīvajos brīžos cenšamies maksimāli pilnvērtīgi pavadīt laiku kopā, nedalītā uzmanībā.”
„Domāju, tā arī paliks, esam apradušas,” nosaka Madara. Taujāta, kā meitas, satiekot tēvu pēc ilgas prombūtnes, jutās, viņa saka: „Protams, priecājās. Mums nav naida, es arī priecājos, ka viņš ir sveiks un vesels.”

Slavenie mīlnieki Kivičs un Skulme ir atgriezušies Latvijā, bet pirms ierašanās mākslinieks sociālajos tīklos dalījās ar pārdomām par piedzīvoto, sakot atvadas Spānijai: „Šajā 2,5 mēnešu ceļojumā bija viss – no pilnīgas ekstāzes līdz dusmām par netaisnību un ārprātam. Bet tieši tā jau arī ir tā īstā dzīve – dzīve ar pilnu sajūtu spektru un iespaidu gammu. Uz Latviju mūs atvilka daudzie piedāvājumi uzstāties, un, protams, gribas pavadīt laiku ar bērniem,” paskaidroja Kivičs.

Kā zināms, Andris ar Lieni, pavadot dažus mēnešus Spānijā, dzīvoja „zaļi” un tā, ka viņu izdarības „atbalsojās” pat dzimtenē. Savstarpēji skandāli, iespējams, vardarbība, traucēti viesnīcas viesi, policijas klātbūtne uzdzīves skurbulī un piešmucēts dzīvoklis, neielaišana lidmašīnā - arī tāda bija daļa pārīša atpūtas.