foto: Publicitātes foto
FOTO: Atskats uz krāšņi aizvadīto alternatīvo festivālu "Kartupeļpalma"
“Kartupeļpalmas” programmu veido ilggadējais mūzikas žurnālists Uldis Rudaks.
Mūzika
2019. gada 17. jūlijs, 06:11

FOTO: Atskats uz krāšņi aizvadīto alternatīvo festivālu "Kartupeļpalma"

Jauns.lv

Jau otro gadu pašā vasaras vidū Salaspils Botāniskajā dārzā, sākoties sestdien 13. jūlijā pulksten 16.00, vienas pēcpusdienas un nakts garumā aizritēja festivāls “Kartupeļpalma”.

“Kartupeļpalmā” uz divām skatuvēm uzstājās tādi mākslinieki un grupas kā “Alis P”, “Voiceks Voiska”, “Martas Asinis”, “Fuck Art”, “Ņikto”, Evija Vēbere, “Zig Zag”, “Ezeri”, Helēna Kozlova, “Das Sonntags Legion”, “Pamirt”, “Sigma”, “Waterflower”,  ”Rūsa”, “Krāsa”, “Simons Krasts”.

Atslodzei festivāla apmeklētājiem bija iespēja turpat uz vietas paviesoties tālā populārās kultūras pagātnē, skatoties mēmo kino – tam, protams, koncertējošo mūziķu skaņas netraucēja. Papildus tam, blakus mūzikai bija pieejamas arī cita veida izklaides.

Aizvadīts festivāls "Kartupeļpalma"

Jau otro gadu pašā vasaras vidū Salaspils Botāniskajā dārzā, sākoties sestdien 13. jūlijā pulksten 16.00, vienas pēcpusdienas un nakts garumā ...

gallery icon
49

Kādu mūziku spēlē “Kartupeļpalmā”?

“Kartupeļpalmas” programmu veido ilggadējais mūzikas žurnālists Uldis Rudaks – rokenrola dzīvesveidam veltītās autobiogrāfiskās grāmatas “Rokupācija”, kā arī medijos trīs gadu desmitu laikā publicētu mūzikai veltītu rakstu autors un dīdžejs.

“Stilistiski es nevaru to mūziku, kas skan “Kartupeļpalmā”, ielikt kādā rāmī, jo tā ir ļoti dažāda. Tas tāpēc, ka es, ilgus gadus darbojoties kā mūzikas žurnālists un dīdžejs, interesējos par dažādu stilu mūziku, un man patīk tie, kas izceļas pārējo vidū ar kaut ko savu, nevis pieturas pie klišejām, vai – es nebīšos šī vārda - ražo mūziku, kas, manuprāt, jebkādu mākslu nogalina.