foto: Facebook
Pat lidmašīnās vairs nelaiž - Kivičs un Skulme tikuši "Ryanair" melnajā sarakstā
Mīlniekiem jau otro reizi atteikts lidojums ar "Ryanair".
Trakā pasaule
2019. gada 11. jūlijs, 20:02

Pat lidmašīnās vairs nelaiž - Kivičs un Skulme tikuši "Ryanair" melnajā sarakstā

Jauns.lv

Jau atkal lidojums gar degunu gājis pašmāju skandalozākajam mīlnieku pārim Andrim Kivičam un Lienei Skulmei. Kā sociālajos tīklos vēsta paši varoņi, viņi nu uz mūžu ir iekļauti aviokompānijas "Ryanair" nevēlamo personu listē jeb melnajā sarakstā.

"Izskatās, ka būsim mājās tikai rudenī, jo no Spānijas nekādi netiekam projām," savā jaunākajā tiešraidē no siltajām zemēm vēsta pāris. Samaksājuši 570 eiro par biļetēm uz Kauņu, viņiem tomēr atteikts lidojums. Kivičs par notiekošo ir neizpratnē, taču vispēdīgi abi devušies atpakaļ uz Alikantes pludmali - domāšot, ko darīt tālāk. Kā izriet no mīlnieku paustā, zemo cenu aviokompānija "Ryanair" abus ir iekļāvusi melnajā sarakstā, turklāt uz mūžu. Vienlaikus biļetes uz viņu vārda bijis iespējams nopirkt. Paši gan tās nav pirkuši, jo palīdzējuši draugi. Tagad abi domā, kā atgūt par biļetēm iztērēto naudu un tomēr galu beigās kādu dienu nonākt dzimtenē. Kivičs lūdz atsaukties kādam juristam, kas varētu abus pārstāvēt tiesvedībā pret aviokompāniju.

Jau vēstīts, ka nesen pāri arī neielaida "Ryanair" lidmašīnā Alikantē, jo pāris esot bijis dzēris. Lidostā tamdēļ izcēlies pamatīgs kašķis, kurā galvenās lomas spēlēja Kivičs un Skulme. Savu vainu notikušajā abi tā arī neieraudzīja. 

Lūk, tādu nekārtību Tenerifes dzīvoklī atstāja Kivičs un Skulme

Lūk, tādu nekārtību Tenerifes dzīvoklī atstāja Andris Kivičs un Liene Skulme.

gallery icon
8