foto: AFP/Scanpix
Spānijas tiesa lemj, ka dziedātājs Hulio Iglesiass ir 43 gadus veca vīrieša tēvs
Hulio un Havjers - tēvs un dēls.
Slavenības
2019. gada 10. jūlijs, 15:11

Spānijas tiesa lemj, ka dziedātājs Hulio Iglesiass ir 43 gadus veca vīrieša tēvs

Jauns.lv

Spānijas tiesa trešdien, 10. jūlijā, lēmusi, ka slavenais spāņu dziedātājs Hulio Iglesiass atzīstams par 43 gadus veca vīrieša tēvu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Strīds par paternitātes noteikšanu sākās jau pirms 30 gadiem, taču Hulio spītīgi atteicās veikt DNS testu, kas noteiktu, vai viņš ir vai nav Havjera Sančesa-Santuša tēvs.

foto: AFP/Scanpix
Hulio un Havjers - tēvs un dēls.

Havjers pasaulē nāca 1976. gadā - viņa māte ir portugāļu dejotāja Marija Edīte Santuša. Nu Spānijas pilsētas Valensijas tiesā arī bez pienācīgā testa lemts - Havjers atzīstams par Hulio dēlu. Izskatot lietu, tiesnesis gan atteicās kā pierādījumu pieņemt kāda privātdetektīva nelikumīgi iegūto Iglesiasa DNS paraugu, kas pierādot, ka Havjers ir dziedātāja dēls, taču ar mātes Marijas pārliecinošo liecību un acīmredzamo vīrieša līdzību ar slaveno dziedātāju pietika, lai Iglesiasu atzītu par tēvu. Spriedumu Iglesiass gan vēl var pārsūdzēt.

75 gadus vecajam Iglesiasam, kas var lepoties ar visā pasaulē pārdotiem vairāk nekā 300 miljoniem albumu, oficiāli ir arī astoņi citi bērni. Piecus viņam dāvājusi sieva holandiešu modele Miranda Rijnsbērgere, trīs - iepriekšējā laulene žurnāliste Izabela Preislere.