foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: jaunā šova "Gribi kļūt slavens?" dalībnieki teju līdz asarām noved Evelīnu Pārkeri
"Briesmīgi, gribas raudāt," šokēta ir Evelīna.
TV
2019. gada 10. jūlijs, 06:38

VIDEO: jaunā šova "Gribi kļūt slavens?" dalībnieki teju līdz asarām noved Evelīnu Pārkeri

Jauns.lv

Jaunajā pašmāju šovā "Gribi kļūt slavens?" vadītāja Evelīna Pārkere dalībniekiem deva uzdevumu bez naudas sarīkot neaizmirstamāko šīs vasaras ballīti. Taču tā beidzās ar Evelīnas asarām.

Kā jau portāls Jauns.lv vēstīja, šova "Gribi kļūt slavens?" atklāšanas ballītē, kas notika Kalnciema kvartālā, sanāca itin savāds slavenību bariņš, bet tusiņš beidzās ar Evelīnas Pārkeres asarām un to, ka apsardze palūdza pasākumu beigt pirms laika.

Šova "Gribi kļūt slavens?" atklāšanas ballīte

Šova "Gribi kļūt slavens?" atklāšanas ballīte Kalnciema kvartālā 2019. gada 14. jūnijā.

gallery icon
94

Šova epizode, kurā varēs vērot, kā dalībniekiem veicas ar ballītes rīkošanu, būs redzama 15. jūlijā, bet tikmēr var noskatīties publiskotu video no raidījuma - tajā redzams, ka Evelīna Pārkere nav apmierināta ar ballīti un atzīst, ka bērnībā viņas dzimšanas dienas ballītes bijušas daudz labākas.

Video redzams, ka Evelīna ne vien ir neapmierināta ar to, kā dalībnieki noorganizējuši ballīti, bet starp viņu un dalībnieku uzaicināto pasākumu vadītāju Daumantu izceļas konflikts. To steidz izlīdzināt šova dalībniece, fotogrāfe Kitija Reitere, kura plašākai publikai kļuva zināma pēc tam, kad šova atlasē izgāja uz konfliktu ar žūrijas locekli, dziedātāju Olgu Rajecku.

Taču izrādās, ka tieši Kitija bija pieteikusies ballītei piesaistīt pasākuma vadītāju, kas ir... meitenes dzīvesbiedrs.